18-daagse Globetrotterreis Brazilië

image

Wil je samen met een Brabants gezelschap een prachtige rondreis maken? Reisburo de Wit organiseert in samenwerking met Krooder Reizen kleinschalige groepsrondreizen onder de naam Globetrotterclub. De nieuwe bestemming voor onze Globetrotterreis is bekend: Brazilië.

 

 

 

 

 

 

 

Globetrotterreis Brazilië
Bruisend Rio de Janeiro, watervallen, droomstranden, oude koloniale stadjes en schitterende natuur in de Pantanal. Dit alles kun je zelf ervaren als je meegaat met onze nieuwste Globetrotterreis naar Brazilië.

Maak kennis met Rio de Janeiro, beklim het grote Christusbeeld en kijk uit over deze enorme stad. We gaan het oude mijnstadje Ouro Preto met zijn Portugese koloniale huizen ontdekken en genieten van de vele pleintjes en terrasjes.

Omdat het land zo groot is maken we tijdens deze reis gebruik van twee binnenlandse vluchten zodat iedereen een heel goed beeld van dit mooie land krijgt.

We vliegen naar de beroemde watervallen van Foz de Iguacu, één van de wereldwonderen van Brazilië. We bezoeken de Braziliaanse kant maar we gaan ook naar Argentinië om daar de watervallen te bekijken. Twee totaal verschillende uitzichten op de 275 watervallen die samen Foz de Iguacu vormen.

De Pantanal is weer een heel ander gebied dat we bezoeken. Dit Wereldnatuurmonument van Unesco is beroemd om zijn verschillende dieren.  Ara’s, toekans, kaaimannen, gordeldieren, miereneters en nog veel meer dieren zullen we zeker zien. We maken hier in dit waterrijk gebied o.a. excursies per boot.

De laatste dagen verblijven we in Paraty, onze strandbestemming. Deze plaats heeft ook veel oude koloniale huizen. We genieten van de zon en het strand maar maken ook nog een leuke boottocht per Schoener door de baai.

Nieuwsgierig naar het hele programma? Klik hier!

Vertrekperiode
Het vertrek van deze 18-daagse reis is op 12 maart 2018.

Informatieavond
Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent van harte welkom op de informatieavond over Brazilië op 16 augustus. Tijdens deze avond wordt er op een belevenisvolle manier over de Globetrotterreis naar Brazilië. Vul het aanmeldformulier in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 085-7440850. U krijgt een bevestiging per mail gestuurd hoe laat u de presentatie kan bijwonen dit i.v.m. vele aanmeldingen.

vol = vol

Locatie
Travelcenter de Wit
Meijerijstraat 1 in Veghel

contactformulier Globetrotterclub

Inbegrepen:
– luxe touringcar vanuit de regio naar Schiphol v.v.
– vliegreis Amsterdam-Rio de Janeiro v.v. met KLM
– vervoer per comfortabele bus, exclusief voor dit gezelschap
– overnachtingen in genoemde hotels, op basis van volpension
– excursies en entreegelden conform programma
– eigen reisbegeleiding door Dorothé Peterse
– Nederlandssprekende reisleiding door Martina Klerkx er plaatse
– lokale belastingen
– luchthaven-en veiligheidsbelastingen, brandstofheffing
– Dominicus reisgids Brazilië per kamer

Minimum aantal deelnemers 20 personen.

Uw reisadviseur
Avatar Dorothé Peterse

Mijn naam is Dorothé Peterse en ik werk vanaf 1986 bij Krooder Reizen in Uden. In deze lange tijd heb ik veel gereisd en inmiddels alle continenten bezocht. Het is leuk iedere keer nieuwe bestemmingen te bezoeken, zodat ik onze klanten weer van leuke tips kan voorzien.Ik vind steden bezoeken zeker interessant, maar bestemmingen met veel natuur hebben toch enigszins mijn voorkeur. Samen met mijn partner ben ik met de camper door Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika getrokken en hebben wij met de caravan de Noordkaap bezocht. Ook het ruige Schotland ontbreekt niet op mijn lijstje. In Azië heb ik inmiddels bijna alle landen mogen ontdekken en ook Midden- en Zuid Amerika zijn voor mij niet onbekend.De laatste 10 jaar neem ik ieder jaar een groep enthousiaste mensen mee op reis met onze groepsrondreis. Deze reis onderneem ik samen met de groep onder de naam: 'Globetrotterclub'. Ik zoek eerst zelf de bestemming uit, maak een route, boek de hotels en ga dan als begeleiding mee. Dit is erg leuk om te doen! De vele enthousiaste reacties geven aan dat wij hier zeker mee door moeten gaan. Voorafgaand aan deze reis is er altijd een informatieavond om goed voorbereid op reis te gaan.

Krooder Reizen is sinds 1 januari 2015 onderdeel van Reisburo De Wit. Dit geeft ons nog meer mogelijkheden om onze service naar onze klanten uit te breiden. Ik ben filiaalmanager van Krooder Reizen en samen met het team van Krooder nodig ik u uit om uw reis door ons te laten regelen of samen te stellen. Zo kunt u zelf ervaren dat service hoog bij ons in het vaandel staat. Met ons team hebben wij bijna de gehele wereld gezien!