Anke Manders

Uw reisadviseur
Avatar Anke Manders

Mijn naam is Anke Manders, 33 jaar en ik ben sinds november samen met Jerinde filiaalmanager van Reisburo de Wit in Gemert. Na mijn studie Toerisme en Recreatie ben ik direct aan het werk gegaan en dan nu ook ca 12.5 jaar werkzaam in de reiswereld.

Tijdens deze periode heb ik diverse mooie bestemmingen mogen bewonderen. Een cruise door het  Caribisch gebied, autorondreizen door West Amerika en Florida en verschillende steden reizen heb ik van mijn lijstje af kunnen strepen. Ook met mijn gezin heb ik diverse reizen gemaakt. Denk hierbij aan een vliegvakantie naar een van de mooie bestemmingen aan de Middellandse zee tot aan een  autovakanties naar Italië en Kroatië.

Mijn favoriete bestemming is tot nu toe Ibiza….. genieten van de mooie baaitjes en stranden, Ibiza stad en de zonsondergang vanuit San Antonio! Met een auto is het hele eiland te bereizen en zijn de mooiste plekjes te zien!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? Kom dan snel langs op ons kantoor in Gemert en wij vinden voor u de reis die bij u past!
Navigate archive