Claudine Dankbaar

Uw reisadviseur
Avatar Claudine Dankbaar

Mijn naam is Claudine Dankbaar. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest op een reisbureau in Deurne en een enkele omzwerving elders heb ik een nieuwe uitdaging mogen vinden bij Reisburo de Wit in Gemert waar ik sinds 01 april 2017 met veel enthousiasme werk. Het samenstellen en reserveren van reizen naar mooie bestemmingen doe ik met veel plezier. Zo ver als mogelijk tracht ik uw vakantie voor en tijdens uw reis te ontzorgen.

In de vele jaren dat ik werkzaam ben als allround reisadviseuse heb ik toch een aantal mooie bestemmingen mogen bezoeken waaronder Oost-Canada, Florida, Mexico, Dominicaanse Republiek, Thailand en het mooie robuuste Kenia waar ik een avontuurlijke kampeersafari heb mogen maken. Maar ook dichter bij huis zijn er zeker mooie en uitdagende bestemmingen te ontdekken, ook tijdens een strandvakantie. In Europa en landen aan de Middellandse Zee heb ik inmiddels een diversiteit aan bestemmingen mogen aandoen zoals Egypte waaronder Luxor, Turkije, diverse eilanden in Griekenland en Spanje incl. vaste land, Portugal (Algarve, Costa Lisboa met Lissabon), Duitsland en Zwitserland (wintersport Veysonnaz). Verder blijft Frankrijk een favoriet vakantieland voor mij waar ik inmiddels vele regio’s (incl. Corsica) heb bezocht, veelal met verblijf op een camping. Favoriete steden zoals Parijs, Londen, Rome, Dublin maar ook Wenen heb ik ook bezocht.

Maar er staan uiteraard nog vele andere bestemmingen op mijn bucket list welke ik hoop ooit nog te kunnen bezoeken! En daarin staat een bezoek samen met mijn gezin aan Lapland toch behoorlijk bovenaan.

Ik hoop u binnenkort op ons reisbureau te mogen verwelkomen, mijn collega’s en ikzelf informeren u graag over de vele mogelijkheden en voorzien u graag van een passend advies!
Navigate archive