Debbie van der Putten

Uw reisadviseur
Avatar Debbie van der Putten

Mijn naam is Debbie Heldens - van der Putten en ik ben sinds 2013 werkzaam bij Reisburo de Wit. Ik ben begonnen als stagiaire bij ons filiaal in Gemert en daarna meteen parttime in dienst gebleven. Na mijn zwangerschapsverlof in 2015 ben ik in ons filiaal in Veghel aan de slag gegaan, maar ik zal ook nog regelmatig op mijn oude stek in Gemert te vinden zijn.

Inmiddels heb ik privé al aardig wat bestemmingen mogen bezoeken, van het Caribisch gebied (Curaçao, Mexico, Cuba) tot een safari in het Krüger park (Zuid-Afrika). Maar ook alle grote wereldsteden zoals New York, Los Angeles, Tokyo, Kaapstad, Londen en Parijs heb ik al bezocht. Mijn favoriete vakanties ooit zijn toch wel de trip naar New York en Las Vegas met mijn zussen, en de allereerste vakantie met mijn zoontje die toen pas 8 weekjes oud was naar Curaçao! Verder heb ik een tijdje in Londen gewoond dus deze stad blijft mijn ultieme favoriet wat betreft stedentrips, maar ook Barcelona, Istanbul, Sevilla en Rome hebben met hun betoverende schoonheid mijn hart gestolen.

Verder heb ik prachtige studie reizen mogen maken, naar onder andere de Emiraten (Dubai, Abu Dhabi en Muskat) en Montenegro & Macedonië bestemmingen die ik zelf niet had gekozen voor een vakantie maar mij zeer verrast hebben en ik u enthousiast over kan vertellen.

Helaas heb ik nog niet veel  van Scandinavië mogen zien. Een cruise langs de Noorse Fjorden, hoog op mijn verlanglijstje. In 2016 heb ik wel een korte indruk mogen krijgen van Kopenhagen tijdens een scheepsbezoek aan de Disney Cruiseline. De stad heeft met gezellige haven en prachtige design winkels is zeker een bezoek waard. Daarnaast blijf ik dromen van mooie rondreizen met mijn gezin door Australië, Amerika en Azië. Op onze huwelijksreis eind 2016 ging ik met mijn man en zoontje van toen 2,5 jaar op rondreis naar Bali; wat een droomreis was dat, en dat smaakt zeker naar meer!

Ik hoop u gauw op het reisburo te mogen ontmoeten en te kunnen inspireren en informeren over uw droomreis!