Dorien Langeweg

Reisverslag Miriam en Dorien: cruisen met cruiseschip ‘Harmony of the Seas’

Op zondag 5 juni vertrokken mijn collega Miriam en ik vanaf Barcelona met het grootste cruiseschip van de wereld, Harmony of the Seas. Voor dit cruiseschip was dit één van de eerste afvaarten. Wij vonden het een bijzondere ervaring en willen dit graag met jou delen.     Algemene informatie Harmony of the Seas Harmony of the Seas is het derde schip in deze klasse–

[ Lees meer ]

Reistip Dorien: cruisen met kinderen is een ontspannen manier van vakantie te vieren

Cruisen is vaak niet het eerste waar je aandenkt als je met (kleine) kinderen op vakantie wilt. Toch is deze manier van vakantie vieren heel ontspannen. Iedereen kan voor zichzelf beslissen wat die gaat ondernemen, want het (kinder)vermaak aan boord is van een hoog niveau. Het grote voordeel is dat je veel kunt zien zonder dat je telkens je koffer in en uit hoeft te–

[ Lees meer ]
totaal: 2 | huidige selectie: 1 - 2
Uw reisadviseur
Avatar Dorien Langeweg

Graag wil ik mijzelf aan jou voorstellen. Ik ben Dorien Langeweg en werkzaam als filiaalmanager van Reisburo de Wit in Rosmalen.

Na 17 jaar op een ander reisburo was het best een stap om te switchen, maar ik heb in Rosmalen mijn draai helemaal gevonden. Ook heb ik de afgelopen 2 jaar weer nieuwe dingen gezien en gedaan. Zo ben ik met Fox naar Sri Lanka geweest en heb mijn cruise kennis uitgebreid met een Azië cruise en inauguratie vanaf Barcelona.

Met mijn man en mijn gezin ben ik naar Kroatië, Puglia, Parijs, Edinburgh en Bali op vakantie geweest. Maar ook adviseer ik u graag of Afrika of Amerika. Heerlijke bestemmingen om zelf met een huurauto te bekijken. U bent dan ook van harte welkom aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. De koffie staat bij ons altijd klaar!

 
Navigate archive

2016