Informatieavond Noorwegen – woensdag 17 februari

image

 

 

 

 

Noorwegen is een prachtig land!

Dit land kenmerkt zich door de mooie steden, knusse dorpjes, imposante fjorden, gletsjers en een geweldige natuur die uitstekend geschikt is om vele actieve uitstapjes te maken. Of je nu te voet, met de fiets of de kajak erop uit gaat, je zult steeds weer versteld staan van de overweldigende natuur. Noorwegen is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan Denemarken of Zweden. Of wat dacht je van een cruise langs de adembenemende fjorden?

Ben je al enthousiast over dit prachtige land? Tijdens onze informatieavond op woensdag 17 februari zullen wij je nog veel meer vertellen over Noorwegen. Klik hier om je kosteloos aan te melden.

Wij inspireren jou graag voor een volgende droomvakantie!

 


De nieuwe planning van de informatieavonden voor 2016 is bekend! Wellicht zijn deze informatievonden ook voor jou interessant:

– donderdagavond 28 januari: Caribische avond:
– woensdagavond 17 februari: Noorwegen
– donderdagavond 24 maart: Costa Rica, Nicaragua & Panama:
– donderdagavond 14 april: Vietnam in combinatie met Laos en Cambodja
woensdagavond 11 mei: Argentinië en Peru
woensdagavond 14 september: Australië
– Donderdagavond 29 september: Namibië en Botswana
– Woensdagavond 5 oktober: Zuid-Afrika
– Woensdagavond 19 oktober: Nieuw-Zeeland
– Donderdagavond 3 november: Cruise
– Donderdagavond 17 november: Thailand
– Donderdagavond 1 december: Canada
Woensdagavond 14 december: Highlights of the USA

Klik hier om je kosteloos aan te melden.

 

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Loes Tromp

Hallo, mijn naam is Loes Tromp. Sinds juli 2013 ben ik werkzaam bij Reisburo de Wit in Heesch. Als vooropleiding heb ik Toerisme gestudeerd aan de NHTV in Breda. Tijdens mijn studie heb ik 5 maanden stage gelopen in Londen, dus ik kan u alles vertellen over deze mooie stad. Ook heb ik een aantal mooie studiereizen mogen maken naar Turkije en Brazilië.


Ik heb al een aantal mooie bestemmingen mogen bezoeken. Zo heb ik een reis gemaakt door Europa, van het Italiaanse Toscane naar Barcelona via de Franse Cote D’Azur. Daarnaast heb ik ook nog vele andere besteminngen in Europa bezocht, zoals Turkije, Macedonië en Malta. Het hoogtepunt was toch wel een rondreis door West-Canada. Indrukwekkende steden als Vancouver en Calgary in combinatie met de prachtige natuur van de Rocky Mountains.


Ook vind ik het erg leuk om tijdens stedentrips de leukste plekjes van een stad te ontdekken zoals in Parijs, Barcelona, Rome en Lissabon.


Ik vind het een uitdaging om uw droomvakantie voor u uit te zoeken, dus kom gerust eens langs.