Informatieavond Noorwegen – woensdag 17 februari

image

 

 

 

 

Noorwegen is een prachtig land!

Dit land kenmerkt zich door de mooie steden, knusse dorpjes, imposante fjorden, gletsjers en een geweldige natuur die uitstekend geschikt is om vele actieve uitstapjes te maken. Of je nu te voet, met de fiets of de kajak erop uit gaat, je zult steeds weer versteld staan van de overweldigende natuur. Noorwegen is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan Denemarken of Zweden. Of wat dacht je van een cruise langs de adembenemende fjorden?

Ben je al enthousiast over dit prachtige land? Tijdens onze informatieavond op woensdag 17 februari zullen wij je nog veel meer vertellen over Noorwegen. Klik hier om je kosteloos aan te melden.

Wij inspireren jou graag voor een volgende droomvakantie!

 


De nieuwe planning van de informatieavonden voor 2016 is bekend! Wellicht zijn deze informatievonden ook voor jou interessant:

– donderdagavond 28 januari: Caribische avond:
– woensdagavond 17 februari: Noorwegen
– donderdagavond 24 maart: Costa Rica, Nicaragua & Panama:
– donderdagavond 14 april: Vietnam in combinatie met Laos en Cambodja
woensdagavond 11 mei: Argentinië en Peru
woensdagavond 14 september: Australië
– Donderdagavond 29 september: Namibië en Botswana
– Woensdagavond 5 oktober: Zuid-Afrika
– Woensdagavond 19 oktober: Nieuw-Zeeland
– Donderdagavond 3 november: Cruise
– Donderdagavond 17 november: Thailand
– Donderdagavond 1 december: Canada
Woensdagavond 14 december: Highlights of the USA

Klik hier om je kosteloos aan te melden.

 

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Natasja van Leeuwen

Hallo, mijn naam is Natasja van Leeuwen. Na mijn opleiding aan het TIO college te Haarlem ben ik gaan werken bij Reisburo de Wit. Nog steeds vol enthousiasme reserveer ik reizen naar alle mogelijke bestemmingen.

De laatste jaren heb ik verschillende landen mogen bezoeken en heb ik vele indrukken op mogen doen. Een avontuurlijke reis door Vietnam, een rondreis door China, skieën in Oostenrijk, feesten op Gran Canaria, de natuur ontdekken op Corfu en Corsica, abseilen op Malta of een strandvakantie in Mauritius, Europa of de Caribbean. Voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Zelf maak ik graag een fly-drive door een land of streek om zo de cultuur en de mooiste plekjes te ontdekken. Lekker luieren op een mooi wit strand of op een gezellige camping is voor mij ook geen straf.

Vindt u op vakantie gaan ook zo heerlijk? Graag geef ik u een passend en eerlijk advies. Er is nog zo veel te ontdekken.