Informatieavond Noorwegen – woensdag 17 februari

image

 

 

 

 

Noorwegen is een prachtig land!

Dit land kenmerkt zich door de mooie steden, knusse dorpjes, imposante fjorden, gletsjers en een geweldige natuur die uitstekend geschikt is om vele actieve uitstapjes te maken. Of je nu te voet, met de fiets of de kajak erop uit gaat, je zult steeds weer versteld staan van de overweldigende natuur. Noorwegen is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan Denemarken of Zweden. Of wat dacht je van een cruise langs de adembenemende fjorden?

Ben je al enthousiast over dit prachtige land? Tijdens onze informatieavond op woensdag 17 februari zullen wij je nog veel meer vertellen over Noorwegen. Klik hier om je kosteloos aan te melden.

Wij inspireren jou graag voor een volgende droomvakantie!


De nieuwe planning van de informatieavonden voor 2016 is bekend! Wellicht zijn deze informatievonden ook voor jou interessant:

– donderdagavond 28 januari: Caribische avond:
– woensdagavond 17 februari: Noorwegen
– donderdagavond 24 maart: Costa Rica, Nicaragua & Panama:
– donderdagavond 14 april: Vietnam in combinatie met Laos en Cambodja
woensdagavond 11 mei: Argentinië en Peru
woensdagavond 14 september: Australië
– Donderdagavond 29 september: Namibië en Botswana
– Woensdagavond 5 oktober: Zuid-Afrika
– Woensdagavond 19 oktober: Nieuw-Zeeland
– Donderdagavond 3 november: Cruise
– Donderdagavond 17 november: Thailand
– Donderdagavond 1 december: Canada
Woensdagavond 14 december: Highlights of the USA

Klik hier om je kosteloos aan te melden.

 

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Loes van Berlo

Hallo, mijn naam is Loes van Berlo en ik ben sinds november 2017 werkzaam als reisadviseur bij ons Travelcenter in Veghel. Na een aantal jaren bij een ander reisbureau werd het tijd voor deze nieuwe uitdaging. Ik ben erg blij met deze stap en voel me al helemaal op mijn plek bij deze mooie onderneming waar reizen met passie worden samengesteld. Zelf heb ik al wat mooie delen van de wereld gezien en daar kan ik uiteraard veel  over vertellen. Zo ben ik meerdere keren in Thailand en in Amerika geweest en heb ik veel Europese steden mogen bezoeken. Het aanbod van mooie reizen blijft groeien, daarom ben ik er als u door de palmbomen het bos niet meer ziet. Ik help u graag bij het samenstellen van uw droomreis naar een van onze vele mooie bestemmingen. Iedere dag en iedere reis is voor mij weer een leuke uitdaging waar ik graag mee aan de slag ga!