Bekendmaking Winnaars Samenwerkingsactie Hypotheekvisie

image

Hypotheekvisie en Reisburo de Wit hebben nu voor een aantal jaar op rij een prettige samenwerking. Samen maken wij elk jaar maar liefst vijf klanten blij met een mooie stedentrip.

Van de mensen die een hypotheek afsluiten bij Hypotheekvisie Uden wordt de naam in een pot gedaan, waar elk kwartaal een winnaar uit wordt getrokken. Daarnaast wordt aan het einde van het jaar een winnaar gekozen die ervandoor gaat met de hoofdprijs.

De winnaars van 2018 zijn inmiddels bekend en stellen wij graag aan u voor!

U had de winnaars van het vierde kwartaal van 2018 nog van ons tegoed. De winnaars van het weekendje weg zijn Bart Kessler en Loes van der Heijden. Bart en Loes hadden zelf al een idee over hun vakantie. Zij willen namelijk graag een weekendje weg naar zee.

De winnares van de hoofdprijs van het jaar 2018 is gewonnen door Dominique Hermans. Dominique is al enige tijd niet meer op vakantie geweest en daarom kwam de stedentrip die zij gewonnen heeft op een goed moment. Het is je gegund! Wij feliciteren de winnaars nogmaals met de gewonnen prijs! Geniet van jullie stedentrip!

 

Delen: