Klanten: “Wij hebben een prachtige reis gehad in West-Amerika!”

image

Op 15 september begon onze reis naar West-Amerika. Onze eerste overnachting was in het IBIS hotel in Badhoevedorp waar we de auto drie weken konden parkeren. Na een goede nachtrust zijn we ‘s morgens met de shuttle naar Schiphol gegaan. Een prima service.

 

Na een korte rit kwamen we op Schiphol aan. We gaven de bagage af en mochten al snel doorlopen naar de verdere controles die ook vlot verliepen. We vonden het erg fijn dat we een rechtstreekse vlucht hadden geboekt. En zonder verdere problemen of vertraging landden we een aantal uur later in Los Angeles. Nadat we het vliegtuig uitstapten moesten we door een controle van 2 uur! Gelukkig verliep hier ook alles prima en konden we daarna snel met de shuttle richting Alamo om onze huurauto op te halen.

We zijn toen met de huurauto richting ons hotel gereden. Door de lange vlucht en het tijdsverschil van 9 uur merkten we toch wel dat de vermoeidheid toesloeg. Gelukkig hebben we na wat rust enorm genoten van deze geweldige reis! De huurauto en hotels waren van goede kwaliteit en door de duidelijke reisbeschrijving die we bij onze boeking ontvingen wisten we direct naar welke toeristische highlights we wilden gaan en hoe we daar moesten komen.

Een aanrader is de entreepas voor de Nationale Parken! In Sequoia National Park zagen we een zwarte beer met haar jong op 10 meter afstand. En toen we met onze huurauto het park verlieten stak er een bruine beer over. Erg indrukwekkend!

Wij hebben er bij onze reis voor gekozen om overal twee nachten te verblijven. Dit vonden we erg prettig, omdat we op deze manier voldoende tijd hadden om van de ene plek naar de andere toe te gaan, maar ook om de omgeving van de bezochte plaatsen te bezoeken.

“Wij hebben een prachtige reis gehad die helemaal voldeed aan onze wensen. Onze dank aan de reisadviseuse van Reisburo De Wit!” Aldus meneer en mevrouw van de Steeg.

Droomt u ook al zo lang van een rondreis door Amerika? Kom dan naar onze inspiratieavond op donderdag 17 mei. Onze reisspecialisten zullen u dan alles vertellen over dit prachtige land. Klik hier om u kosteloos aan te melden.

Programma:
19:30 uur Ontvangst
19:45 uur – 21:30 uur Presentatie
22:00 uur Afsluitende borrel

Locatie:
Travel Experience Center
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Of meld u aan voor de nieuwe inspiratieavonden:
– Donderdagavond 19 april: Indonesië
– Woensdagavond 9 mei: Zuid-Afrika
– Donderdagavond 17 mei: Best of the USA
– Donderdagavond 31 mei: Thailand & Vietnam
– Donderdagavond 30 augustus: Australië
– Donderdagavond 6 september: Zuid-Afrika
– Donderdagavond 13 september: Fins lapland & IJsland
– Donderdagavond 27 september: Namibië & Botswana
– Donderdagavond 4 oktober: Nieuw-Zeeland
– Donderdagavond 25 oktober: Canada
– Donderdagavond 1 november: Cruise-avond
– Donderdagavond 8 november: Peru & Ecuador
– woensdag 9 december: Nieuw-Zeeland
– donderdag 28 januari: Caribische Avond (Aruba, Jamaica & de Dominicaanse Republiek)
– woensdag 17 februari: Noorwegen
– donderdag 24 maart: Costa Rica, Nicaragua & Panama

Klik hier om u kosteloos aan te melden.

 12112126_987129548016706_426338226566285414_n

 

Delen: