Nummer 2 van Nederland!

image

Reisbureau De Wit uit Veghel is verkozen tot tweede beste reisbureau van Nederland. Dat werd maandag bekendgemaakt tijdens een groots galafeest in het Steinberger Hotel op Schiphol.

De verkiezing van Reisbureau van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door TravMagazine, in samenwerking met vele partners uit de reiswereld. Ad de Wit, directeur van Reisburo de Wit is ontzettend trots op zijn team en de behaalde titel. “Na de betiteling tot beste reisbureau van Noord Brabant wordt hiermee nog eens extra bevestigd dat wij ons onderscheiden van anderen. De woorden van de jury waren hartverwarmend”, aldus De Wit.

Onder de indruk
De jury toonde zich onder de indruk van de prestaties. Reisburo de Wit heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een allround reisbedrijf, bestaande uit een zeer goed fysiek reisbureau, met geweldig hoge scores in het Mystery Buyer Onderzoek en een eigen touroperator ‘Best of Travel’ met een onderscheidend productaanbod. ‘Ze hebben een heldere visie op het moderne multi-channel reisbureau. Hun activiteiten op social media zijn uniek. Elke medewerker heeft zijn eigen Facebook pagina waarmee ze continu communiceren met hun klanten’, stelt de jury vol lof vast. ‘Het team van Reisburo De Wit beschikt over veel ervaring en specialismen én koppelt dat aan een geweldig proactieve klantbenadering. En dat klanten dat waarderen blijkt wel uit de lovende reviews die klanten hebben geschreven.’

Delen: