19-daagse reis ‘Op avontuur in Zuid-Afrika’

image

Op avontuur in Zuid-Afrika? Dit wonderbaarlijke land biedt een overvloed aan betoverende landschappen en kleurrijke multiculturele samenlevingen. De fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving. Of je nu op zoek wilt gaan naar ‘The Big Five’, wilt genieten van zon, strand en mooie landschappen of kennis wilt maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking: Zuid-Afrika heeft het allemaal!

 

 

Samen met onze eigen touroperator Best of Travel organiseren wij dit jaar unieke kleinschalige groepsrondreizen door Zuid-Afrika. Deze rondreis heeft een reisduur van 19 dagen en brengt je langs de hoogtepunten van het noorden van Zuid-Afrika. Je wordt vervoerd per luxe (mini)bus inclusief chauffeur/gids. Hij zal je alles vertellen over de prachtige diversiteit van het land. Je zult met een klein gezelschap van minimaal 8 en maximaal 12 personen op avontuurlijke wijze kennis maken met de prachtige natuur.

Wat maakt deze reis zo uniek?
– Kleinschalige groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen
– Vervoer per luxe (mini)bus inclusief gids en chauffeur
– Door ons persoonlijk geselecteerde lodges en hotels op prachtlocaties
– Verzorging en excursies inclusief zoals vermeld in het reisschema

Highlights: Johannesburg * Marakele National Park * Louis Trichardt * Kruger National Park * Panoramaroute * Phalaborwa * Blyde River Canyon * God’s Window * Three Rondavels * Swaziland * Mlilwane Wildpark * Hluhluwe-Umfolozi Game Reserve * St. Lucia iSimangaliso Wetland Park * Umhlanga Rocks * Drakensberg * Royal Natal National Park * Amphitheater

Reisduur: 19 dagen
Overnachten: Lodges/hotel
Inclusief:
– Retourvlucht Amsterdam – Johannesburg in de economy klasse
– 17 overnachtingen in door ons geselecteerde unieke accommodaties
– Vervoer per minibus met airconditioning
– Begeleiding van een ervaren chauffeur/gids
– 17x ontbijt, 3x lunch, 13x diner
– Excursies zoals beschreven in de beschrijving

Exclusief:
– Reis- en annuleringsverzekering
– Optionele excursies en overige maaltijden
– Entreegelden circa € 100,00 per persoon
– Bemiddelingskosten à € 35,00 per boeking
– Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking

Extra informatie:
De groepsrondreizen worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Echter voor de groepsrondreizen in Zuid Afrika betreft het een Zuid Afrikaanse gids die Afrikaans spreekt, wat afgeleid is van het Nederlands. U zult deze gids gemakkelijk kunnen verstaan.

Kleinschalige groepsrondreis ‘Op Avontuur in Zuid-Afrika’.
Klik hier voor de vertrekdata, prijzen en dag tot dag beschrijving.

Heb je interesse in deze reis of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 085-7440850.

contactformulier groepsreizen Zuid-Afrika

Uw reisadviseur
Avatar Ad de Wit

Hallo, ik ben Ad de Wit. Ik ben de eigenaar van Travelcenter de Wit in Veghel, Reisburo de Wit in Heesch, Rosmalen en Gemert en Krooder Reizen in Uden.

Wij hebben een leuk en vooral ook gedreven team van reisspecialisten die u graag handige tips en adviezen meegeven. Zelf zit ik al vele jaren in dit geweldige vak en ben ik in vele uithoeken van de wereld geweest. Wintersport is elk jaar weer een ontspannende tijd voor mij. U weet dus dat u in goede handen bent voor een professioneel advies. Ook onze eigen Touroperator Best of Travel is een onderdeel van ons bedrijf waarmee wij ons onderscheiden van het reisburo bij u om de hoek.

Kom gauw eens langs in ons nieuwe Travelcenter of in een van onze andere kantoren en proef de vakantiesfeer!