Inspiratieavonden

Op zoek naar een droombestemming? Breng een bezoek aan onze inspiratieavonden en doe inspiratie op voor een volgende vakantiebestemming! Onze reisspecialisten nemen jou mee tijdens een belevenisvolle presentatie naar de verschillende bestemmingen. 

 Template zonnebrillen

Planning inspiratieavonden 2019
24 januari: Marathonreizen
13 februari: Zuid- Afrika
21 februari: Sri Lanka & Malediven
27 februari: Marokko & Jordanië
14 maart: Japan (Tenzing)
28 maart: Cruise-avond (Zeetours)
3 april: Thailand & Vietnam
18 april: Sumatra, Java & Bali (Merapi)
8 mei: Zuid-Afrika
16 mei: Best of the USA
29 mei: Namibië & Botswana
29 augustus: Australië
4 september: Zuid-Afrika
12 september: Fins Lapland & IJsland (Buro Scanbritt)
26 september: Best of the USA
2 oktober: Nieuw-Zeeland
24 oktober: Canada
31 oktober: Cruise-avond (Zeetours)
14 november: Armenië & Georgië (Sovjet reizen)
20 november: Groepsreizen
28 november: Huwelijksreizen

Programma inspiratieavonden
19:15 uur Ontvangst
19:30 uur – 21:15 uur Presentatie
21:15 uur – 21:45 uur Afsluitende borrel

Locatie:
Travelcenter de Wit
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Uw reisadviseur
Avatar Dorothé PeterseMijn naam is Dorothé Peterse en ik werk vanaf 1986 bij Krooder Reizen in Uden. In deze lange tijd heb ik veel gereisd en inmiddels alle continenten bezocht. Het is leuk iedere keer nieuwe bestemmingen te bezoeken, zodat ik onze klanten weer van leuke tips kan voorzien. Ik vind steden bezoeken zeker interessant, maar bestemmingen met veel natuur hebben toch enigszins mijn voorkeur. Samen met mijn partner ben ik met de camper door Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika getrokken en hebben wij met de caravan de Noordkaap bezocht. Ook het ruige Schotland ontbreekt niet op mijn lijstje. In Azië heb ik inmiddels bijna alle landen mogen ontdekken en ook Midden- en Zuid Amerika zijn voor mij niet onbekend. De laatste 10 jaar neem ik ieder jaar een groep enthousiaste mensen mee op reis met onze groepsrondreis. Deze reis onderneem ik samen met de groep onder de naam: 'Globetrotterclub'. Ik zoek eerst zelf de bestemming uit, maak een route, boek de hotels en ga dan als begeleiding mee. Dit is erg leuk om te doen! De vele enthousiaste reacties geven aan dat wij hier zeker mee door moeten gaan. Voorafgaand aan deze reis is er altijd een informatieavond om goed voorbereid op reis te gaan.

Krooder Reizen is sinds 1 januari 2015 onderdeel van Travelcenter de Wit. Dit geeft ons nog meer mogelijkheden om onze service naar onze klanten uit te breiden. Ik ben filiaalmanager van Krooder Reizen en samen met het team van Krooder nodig ik u uit om uw reis door ons te laten regelen of samen te stellen. Zo kunt u zelf ervaren dat service hoog bij ons in het vaandel staat. Met ons team hebben wij bijna de gehele wereld gezien!