Inspiratieavonden

Op zoek naar een droombestemming? Breng een bezoek aan onze inspiratieavonden en doe inspiratie op voor een volgende vakantiebestemming! Onze reisspecialisten nemen jou mee tijdens een belevenisvolle presentatie naar de verschillende bestemmingen. 

 Template zonnebrillen

 

Programma inspiratieavonden
19:15 uur Ontvangst
19:30 uur – 21:15 uur Presentatie
21:15 uur – 21:45 uur Afsluitende borrel

Locatie:
Travelcenter de Wit
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Uw reisadviseur
Avatar Natasja van Leeuwen

Hallo, mijn naam is Natasja van Leeuwen. Na mijn opleiding aan het TIO college te Haarlem ben ik gaan werken bij Reisburo de Wit. Nog steeds vol enthousiasme reserveer ik reizen naar alle mogelijke bestemmingen.

De laatste jaren heb ik verschillende landen mogen bezoeken en heb ik vele indrukken op mogen doen. Een avontuurlijke reis door Vietnam, een rondreis door China, skieën in Oostenrijk, feesten op Gran Canaria, de natuur ontdekken op Corfu en Corsica, abseilen op Malta of een strandvakantie in Mauritius, Europa of de Caribbean. Voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Zelf maak ik graag een fly-drive door een land of streek om zo de cultuur en de mooiste plekjes te ontdekken. Lekker luieren op een mooi wit strand of op een gezellige camping is voor mij ook geen straf.

Vindt u op vakantie gaan ook zo heerlijk? Graag geef ik u een passend en eerlijk advies. Er is nog zo veel te ontdekken.