Ingrid van den Boomen

Reistip Ingrid: IJsland is een verborgen vakantiebestemming

IJsland is echt een bestemming voor natuurliefhebbers en sportievelingen! Het eiland heeft veel geisers, fjorden, watervallen en gletjsermeren zoals het schitterende Jökulsárlón meer. De Nationale Parken, warmwaterbad Blue Lagoon, Geysir, Gullfoss waterval zijn een aantal voorbeelden uit het grote aanbod.  Het Noorderlicht is een natuurverschijnsel dat in IJsland veelvuldig te zien is, vooral tussen half september en eind maart. Een schitterend schouwspel! Naast al deze–

[ Lees meer ]

Studieverslag Ingrid: IJsland is een verborgen vakantiebestemming

Hallo allemaal, mijn naam is Ingrid van den Boomen en ik werk bij Krooder Reizen. Wij zijn een onderdeel van Reisburo de Wit en gevestigd in Uden. Afgelopen september heb ik samen met enkele andere reisagenten een studiereis naar IJsland mogen maken. Ik vertel u graag wat mijn bevinden zijn van deze verborgen, maar zeer indrukwekkende bestemming. Op woensdag 30 september begon onze reis naar–

[ Lees meer ]
totaal: 2 | huidige selectie: 1 - 2
Uw reisadviseur
Avatar Ingrid van den Boomen

Mijn naam is Ingrid van den Boomen en ik werk sinds januari 2008 bij Krooder Reizen in Uden.

Naast het verkopen van vele mooie bestemmingen in de wereld, houd ik me ook bezig met marathonreizen over de hele wereld. Onze marathonreis naar New York is ieder jaar weer een hoogtepunt, en om mee te doen aan de fantastische marathon was geweldig! Dus over mijn favoriete stad New York kan ik u alles vertellen.

Verder heb ik al vele mooie landen mogen bezoeken zowel binnen als buiten Europa.

Binnen Europa bezoek ik graag Italië met de fantastische hoofdstad Rome! Buiten Europa blijft Amerika mijn vakantieland waar heerlijk auto- en/of camperreizen gemaakt kunnen worden.

Maar daarnaast  heb ik ook o.a. Mexico, Thailand, Bali, Australie, Nieuw Zeeland, Dubai, Curacao en  Zuid Afrika mogen bezoeken.

Het blijft altijd geweldig om weer naar een mooie bestemming te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. En daarna is het mooi om die ervaring met u te delen en een geweldige reis voor u te boeken!
Navigate archive

2016

2015