Kelly Bouwdewijns

Uw reisadviseur
Avatar Kelly Bouwdewijns

Hallo, mijn naam is Kelly Bouwdewijns, ik ben 25 jaar oud en woon in Beek en Donk. Sinds 1 september 2016 ben ik werkzaam bij Travelcenter de Wit als administratief medewerkster. Ik heb al vele mooie landen mogen ontdekken en er staan nog heel veel bestemmingen op mijn bucket list.

Al van jongs af aan namen mijn ouders mij ieder jaar mee naar een land binnen Europa. De laatste jaren ga ik zelf op pad. Ik vind het ontzettend leuk om mijn vakantie uit te stippelen. Tijdens mijn vakantie  in het buitenland, wil ik zo veel mogelijk van het land en de cultuur zien.

Door het enthousiasme en de ervaring van de reisadviseurs binnen ons team, word ik ontzettend geprikkeld om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Terwijl zij de klant zo goed mogelijk adviseren, pik ik nieuwe informatie en weetjes op van de landen die aan bod komen. Zo leer ik iedere dag een beetje bij. Hoog op mijn bucket list staan de landen Thailand & Bali.

Heeft u al vakantieplannen? Kom gerust eens langs bij Reisburo de Wit! Mijn collega's helpen u graag met het vinden van de juiste reis!
Navigate archive