Reisburo de Wit > Klantenservice > Offerte > Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Reisburo de Wit biedt u de meest uiteenlopende mogelijkheden aan. Wij informeren u graag over de grote diversiteit van verschillende bestemmingen. Om u optimaal te kunnen adviseren wordt uw offerte aanvraag in behandeling genomen door één van onze reisspecialisten.

Na ontvangst van de offerte aanvraag doen wij er alles aan om u zo spoedig mogelijk een inhoudelijke reactie te kunnen geven op uw offerte aanvraag. Houdt u er echter rekening mee dat wij hoge eisen stellen aan de opmaak en de inhoud van onze offertes. Het kan daarom een aantal dagen duren voordat u een concreet voostel ontvangt.

U kunt op diverse manieren een offerte bij ons opvragen. Wij hebben echter altijd een aantal basisgegevens nodig. Daarom kunt u het beste een offerte aanvragen middels ons offerteformulier. Voor een persoonlijk advies bent u uiteraard ook altijd van harte welkom op één van onze vestigingen of per telefoon.

Doet u uw offerte aanvraag liever per e-mail, telefoon, fax op post? Zorg er dan in ieder geval voor dat u onderstaande basisgegevens daarin vermeld:

* uw personalia
* contact gegevens (zoals telefoonnumer en emailadres)
* het aantal reizigers
* voorkeur van de vertrekdata
* reisduur
* bestemmingsvoorkeur
* overige wensen