Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Maatwerk « Reisburo de Wit

Maatwerk

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn stellen wij op verzoek uw reis op maat voor u samen! U reis wordt dan opgebouwd uit verschillende losse onderdelen. Uiteraard kunnen wij deze losse onderdelen boeken uit het assortiment van vrijwel alle Nederlandse, Duitse en Belgische reisorganisaties… Onze service gaat echter verder…

Wij kunnen uw reis, of onderdelen daarvan, namelijk ook rechtstreeks bij de leverancier in het buitenland reserveren. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met een aantal rechtstreekse agentschappen (voornamelijk op verre bestemmingen) die uw (rond)reis perfect kunnen organiseren en/of begeleiden.

Individuele ronreizen
Door de ervaring en expertise van onze reisspecialisten kunnen wij de perfecte route voor uw individuele rondreis in elkaar zetten. Of u nu op een rustig tempo wilt reizen (bijvoorbeeld aan te raden met kinderen) of zo veel mogelijk in een korte tijd wilt zien… Door rekening te houden met de afstanden en de verblijsduur in de verschillende plaatsen kunnen wij altijd een vrijblijvend voorstel doen dat geheel op uw wensen aansluit.