Reisburo de Wit > Klantenservice > Reisburo de Wit > Reisburo de Wit – Gemert

Reisburo de Wit – Gemert

image

Ons reisburo in Gemert is de jongste van onze vier kantoren. Op 8 maart 2008 hebben we onze deuren geopend aan de Elisabethplaats in het centrum van Gemert.

Wij staan met ons team van vier enthousiaste medewerkers tot uw dienst. Wij vinden het een uitdaging om voor u de meest ideale vakantie uit te zoeken! U kunt er op vertrouwen dat u een onafhankelijk advies krijgt met de laagst mogelijke prijs, want de vergelijking tussen de diverse reisorganisaties maken wij altijd voor u! Of het nu gaat om een onspannen vakantie naar de Middellandse Zee, een ontdekkingstocht per huurauto in Europa, een op-maat-samengestelde verre reis, een stedentrip of lekker weg in eigen land: u bent bij ons op het juiste adres!

Wist u dat wij ook diverse Duitse reisorganisaties in ons assortiment hebben? En dat wij bij diverse luchthavens de parkeerplaats voor u al vooraf kunnen reserveren?

Wij stellen de medewerkers van Reisburo de Wit in Gemert graag aan u voor:

Hermine Braat is reeds 12 jaar werkzaam bij Reisburo de Wit. Nadat ze 11 jaar in Veghel heeft gewerkt, is ze vanaf de opening één van de gezichten in Gemert. Met haar jarenlange (reis-)ervaring en uitgebreide vakkennis kan ze, samen met u, de perfect reis voor u in orde maken.

Jerinde Tielemans is ons team in de zomer van 2008 komen versterken. Ze is direct na het slagen van haar toeristische opleiding bij ons aan de slag gegaan. Met deze opleiding als basis en daarbij haar enthousiasme boekt ze voor u de mooiste reizen!

Sofie van de Kerkhof is vanaf augustus het team in Gemert komen versterken. Met haar opleiding in de toeristische sector is zij gestart als junior Reisadviseuse.

Elvira Stokvis zal voor velen een nieuw gezicht zijn, want zij is met haar opleiding in de toeristische sector vanaf 2 januari gestart als junior Reisadviseuse.

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Elisabethplaats 65
5421 LC  Gemert
tel. 0492-366260
gemert@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het (op aanvraag) mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m donderdag        09.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag                                10.00 uur t/m 16.00 uur