Reisburo de Wit – Gemert

image

Wij staan met ons team van vijf enthousiaste medewerkers tot uw dienst. Wij vinden het een uitdaging om voor u de meest ideale vakantie uit te zoeken! U kunt er op vertrouwen dat u een onafhankelijk advies krijgt met de laagst mogelijke prijs, want de vergelijking tussen de diverse reisorganisaties maken wij altijd voor u! Of het nu gaat om een ontspannen vakantie naar de Middellandse Zee, een ontdekkingstocht per huurauto in Europa, een op-maat-samengestelde verre reis, een stedentrip of lekker weg in eigen land: u bent bij ons op het juiste adres!

Wist u dat wij ook diverse Duitse reisorganisaties in ons assortiment hebben? En dat wij bij diverse luchthavens de parkeerplaats voor u al vooraf kunnen reserveren?

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Adres 
Elisabethplaats 65
5421 LC  Gemert
tel. 0492-366260
gemert@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren!

Maandag t/m donderdag    09.00 uur t/m 18.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Zaterdag                                 10.00 uur t/m 16.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)

Maak gelijk een afspraak middels onderstaand formulier!

Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Jerinde de Wit

Graag stel ik mijzelf aan je voor.  Ik ben Jerinde de Wit en ik ben filiaalmanager van ons reisburo in Gemert. Al sinds 2008 werk ik met veel plezier bij Reisburo de Wit om voor iedere klant een fantastische reis te mogen verzorgen.

Ik heb al veel mooie plekjes van de wereld mogen zien.  Onlangs heb ik nog een geweldige rondreis door Vietnam gemaakt, wat is dat een veelzijdige bestemming! Ook een rondreis door West-Amerika kan ik je uit eigen ervaring van harte aanbevelen. Hier tref je een goede mix aan van Nationale Parken zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon en Yosemite tot aan de verbluffende steden zoals Las Vegas, Los Angeles en San Francisco! Een heerlijke strandvakantie behoort ook tot mijn favorieten. Heerlijk relaxen in Mexico of Curaçao aan een hagelwit zandstrand en vanuit hier leuke uitstapjes maken. Ook heb ik al veel mooie zonbestemmingen binnen Europa gezien zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije, de Azoren en Cyprus. Tevens heb ik een mooie cruisevakantie gemaakt van een aantal dagen in Scandinavië. Het cruiseconcept is geweldig, je ziet zoveel in korte tijd en het voordeel is dat je maar 1 keer je koffer hoeft uit te pakken! Als laatste mag een mooie reis naar Fins Lapland zeker niet ontbreken. Wie wil er nu niet in zo’n prachtige omgeving een huskysafari of sneeuwscootertocht maken?

Heb je nu ook zo'n zin om op vakantie te gaan? Kom dan gerust eens langs bij Reisburo de Wit in Gemert. Mijn collega's en ik helpen je graag met het vinden van de juiste reis!