Reisburo de Wit > Klantenservice > Reisburo de Wit > Reisburo de Wit – Heesch

Reisburo de Wit – Heesch

image

Welkom bij Reisburo de Wit in Heesch! Voor velen in Heesch en omgeving zijn wij een bekend gezicht. Ons team staat altijd voor u klaar om een passend reisadvies te geven.

Een belangrijk kenmerk van ons reisburo is dat wij veel ervaring hebben op reisgebied. Niet alleen zijn wij zelf al op heel veel plaatsen geweest, ook hebben wij direct contact met alle collega’s van andere kantoren van Reisburo de Wit, zodat wij ook van hun reiskennis gebruik kunnen maken en dat is natuurlijk in uw voordeel!

Of het nu om een weekendje weg gaat, een mooie cruise, een exotische bestemming of een reis die wij op maat voor u samen stellen, wij nemen graag de tijd om u een volledig advies te geven. Wij werken samen met alle betrouwbare reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland, maar ook nog verder over de grens in bijna alle continenten werken wij met directe, gerenomeerde agentschappen.

Zo krijgt u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wij maken graag een prijsvergelijking voor u om er voor te zorgen dat u de goedkoopste maar zeker de ook de beste reizen bij ons kunt boeken.

Tot slot willen wij u er op wijzen dat wij zelfstandig werken en dus niet gebonden zijn aan bepaalde reisorganisaties! Zo blijft ons advies onafhankelijk.

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel of neem contact op met een van de reisspecialisten.

U bent van harte welkom!

Adres
John F. Kennedystraat 1a
5384 GA  Heesch
0412-473290
heesch@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren!

Maandag t/m donderdag        09.00 uur t/m 18.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Zaterdag                                10.00 uur t/m 16.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)

Maak gelijk een afspraak middels onderstaand formulier!