Reisburo de Wit – Rosmalen

image

Sinds maart 2007 is Reisburo de Wit in Rosmalen gevestigd. Binnen een korte tijd hebben wij al een grote naamsbekendheid in Rosmalen en omgeving gekregen. Wij kunnen alle soorten reizen voor u verzorgen, van uw wintersport tot zomervakantie, van stedentrip tot cruise en zelfs het samenstellen van een vakantie op maat. Wij helpen iedere klant met veel plezier en ervaring en willen dan ook niets liever dan dat u kunt gaan genieten van uw welverdiende vakantie.

 

 

 

 

 

Op het reisburo in Rosmalen zijn wij werkzaam met 3 reisadviseuses. Daisy Peeters werkt sinds mei 2007 op het reisburo in Rosmalen. Direct nadat zij haar toeristische opleiding heeft afgerond is ze bij ons begonnen. Roxanne van Iersel volgt de opleiding HBO Toerisme en heef stage gelopen bij het reisburo in Rosmalen, sinds januari 2015 ben ik hier nu werkzaam. Dorien Langeweg is in 2016 dit team komen versterken. Dit geweldige team heeft al een groot gedeelte van de wereld gezien en kan u optimaal adviseren over de diversiteit aan mogelijkheden op vakantiegebied.

Graag willen wij u helpen bij het vinden van uw droomvakantie en zien wij u terug op het reisburo.

Adres
Raadhuisstraat 4
5241 BL  Rosmalen
073-5211889
rosmalen@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren!

Maandag t/m donderdag        09.00 uur t/m 18.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Zaterdag                                10.00 uur t/m 16.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)

Maak gelijk een afspraak middels onderstaand formulier!

Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Dorien Langeweg

Graag wil ik mijzelf aan jou voorstellen. Ik ben Dorien Langeweg en werkzaam als filiaalmanager van Reisburo de Wit in Rosmalen.

Na 17 jaar op een ander reisburo was het best een stap om te switchen, maar ik heb in Rosmalen mijn draai helemaal gevonden. Ook heb ik de afgelopen 2 jaar weer nieuwe dingen gezien en gedaan. Zo ben ik met Fox naar Sri Lanka geweest en heb mijn cruise kennis uitgebreid met een Azië cruise en inauguratie vanaf Barcelona.

Met mijn man en mijn gezin ben ik naar Kroatië, Puglia, Parijs, Edinburgh en Bali op vakantie geweest. Maar ook adviseer ik u graag of Afrika of Amerika. Heerlijke bestemmingen om zelf met een huurauto te bekijken. U bent dan ook van harte welkom aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. De koffie staat bij ons altijd klaar!