Reisburo de Wit > Klantenservice > Reisburo de Wit > Reisburo de Wit – Rosmalen

Reisburo de Wit – Rosmalen

image

Sinds maart 2007 is Reisburo de Wit in Rosmalen gevestigd. Binnen een korte tijd hebben wij al een grote naamsbekendheid in Rosmalen en omgeving gekregen. Wij kunnen alle soorten reizen voor u verzorgen, van uw wintersport tot zomervakantie, van stedentrip tot cruise en zelfs het samenstellen van een vakantie op maat. Wij helpen iedere klant met veel plezier en ervaring en willen dan ook niets liever dan dat u kunt gaan genieten van uw welverdiende vakantie.

 

 

 

 

 

Op het reisburo in Rosmalen zijn wij werkzaam met 3 reisadviseuses. Daisy Peeters werkt sinds mei 2007 op het reisburo in Rosmalen. Direct nadat zij haar toeristische opleiding heeft afgerond is ze bij ons begonnen. Roxanne van Iersel volgt de opleiding HBO Toerisme en heef stage gelopen bij het reisburo in Rosmalen, sinds januari 2015 ben ik hier nu werkzaam. Dorien Langeweg is in 2016 dit team komen versterken. Dit geweldige team heeft al een groot gedeelte van de wereld gezien en kan u optimaal adviseren over de diversiteit aan mogelijkheden op vakantiegebied.

Graag willen wij u helpen bij het vinden van uw droomvakantie en zien wij u terug op het reisburo.

Raadhuisstraat 4
5241 BL  Rosmalen
073-5211889
rosmalen@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het (op aanvraag) mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m donderdag        09.00 uur t/m 18.00 uur
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag                                10.00 uur t/m 16.00 uur