Reisburo de Wit – Veghel

image

Sinds 18 april 1995 is ons Reisburo gevestigd in de Meijerijstraat in Veghel. Vanaf deze dag is Reisburo de Wit uitgegroeid tot een bekend gezicht voor velen. De eigenaar Ad de Wit heeft al ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche. In de afgelopen jaren heeft hij diverse reisburo’s opgestart en tot een succesvolle onderneming gemaakt waarvan nu de vestigingen Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert en Uden nog steeds onder zijn hoede vallen. Zijn expertise en ervaring zijn dan ook onmisbaar en een belangrijk onderdeel van het reilen en zeilen op de reisbureaus.

Daarnaast zit Best of Travel in hetzelfde pand. Best of Travel is een touroperator die zich heeft gespecialiseerd in maatwerkreizen naar verschillende bestemmingen. Het doel van Best of Travel is om samen met u uw persoonlijke reis samen te stellen. Zij delen hun kennis en ervaring met u en zorgen voor een reisvoorstel dat perfect aansluit op uw wensen!

Ons team bestaat uit 32 medewerkers die bij elkaar al veel van de wereld hebben mogen zien. Wij zorgen er dan ook voor dat u bij ons altijd het best passende reisadvies krijgt. Of u nu op zoek bent naar een leuke strandvakantie, een rondreis, een zakenreis of gewoon een mooie stedenreis, wat voor een reis u ook wenst één van onze medewerkers maakt het voor u in orde!

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Adres
Meijerijstraat 1
5461 HK  Veghel
tel. 0413-366365
info@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m vrijdag               09.00 uur t/m 20.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)
Zaterdag                                 10.00 uur t/m 16.00 uur (ook mogelijk buiten kantooruren)

Maak gelijk een afspraak middels onderstaand formulier!


Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Nicky Coppens

Hallo, mijn naam is Nicky Coppens.

In 2009 ben ik begonnen als stagiaire bij Reisburo de Wit in Gemert. Tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie en tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Mijn tweede stage heb ik gedaan bij Best of Travel, de maatwerkreizen afdeling van Reisburo de Wit. Tijdens mijn stages heb ik beide kanten van Reisburo de Wit mogen ontdekken.

Ik ben nu werkzaam op ons Travelcenter in Veghel. Ik heb zelf al een aantal mooie landen mogen bezoeken en ik vertel u er graag alles over. Zo kan ik u van alles over de Canarische en de Griekse eilanden vertellen, maar ook over andere zonbestemmingen en over stedenreizen.

Ik heb ook al een aantal mooie verre bestemmingen mogen ontdekken zoals Cuba, Curaçao, Bali, de Dominicaanse Republiek, Maleisië en Mexico. Ook heb ik al een aantal mooie cruises mogen maken waar ik u over kan vertellen!

De mogelijkheden voor een perfecte vakantie zijn nog lang niet op, dus kom gerust eens langs op een van onze reisburo’s. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het zoeken naar de juiste bestemming!