Reisburo de Wit > Klantenservice > Reisburo de Wit > Reisburo de Wit – Veghel

Reisburo de Wit – Veghel

image

Sinds 18 april 1995 is ons Reisburo gevestigd in de Meijerijstraat in Veghel. Vanaf deze dag is Reisburo de Wit uitgegroeid tot een bekend gezicht voor velen. De eigenaar Ad de Wit heeft al ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche. In de afgelopen jaren heeft hij diverse reisburo’s opgestart en tot een succesvolle onderneming gemaakt waarvan nu de vestigingen Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert en Uden nog steeds onder zijn hoede vallen. Zijn expertise en ervaring zijn dan ook onmisbaar en een belangrijk onderdeel van het reilen en zeilen op de reisbureaus.

Ons team bestaat uit 32 medewerkers die bij elkaar al veel van de wereld hebben mogen zien. Wij zorgen er dan ook voor dat u bij ons altijd het best passende reisadvies krijgt. Of u nu op zoek bent naar een leuke strandvakantie, een rondreis, een zakenreis of gewoon een mooie stedenreis, wat voor een reis u ook wenst één van onze medewerkers maakt het voor u in orde!

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Meijerijstraat 1
5461 HK  Veghel
tel. 0413-366365
info@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het (op aanvraag) mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m vrijdag               09.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag                                 10.00 uur t/m 16.00 uur


Image gallery
Uw reisadviseur
Sabine Böhm image Mijn naam is Sabine Böhm en sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als Service Agent bij ons bedrijf Mijn ReisKennis. In 2012 heb ik een half jaar stage gelopen bij ons reisburo in Veghel. Daarna heb ik mijn studie Manager Verkoper