Reisburo de Wit > Klantenservice > Reisburo de Wit > Reisburo de Wit – Veghel

Reisburo de Wit – Veghel

image

Sinds 18 april 1995 is ons Reisburo gevestigd in de Meijerijstraat in Veghel. Vanaf deze dag is Reisburo de Wit uitgegroeid tot een bekend gezicht voor velen. De eigenaar Ad de Wit heeft al ruim 30 jaar ervaring in de reisbranche. In de afgelopen jaren heeft hij diverse reisburo’s opgestart en tot een succesvolle onderneming gemaakt waarvan nu de vestigingen Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert en Uden nog steeds onder zijn hoede vallen. Zijn expertise en ervaring zijn dan ook onmisbaar en een belangrijk onderdeel van het reilen en zeilen op de reisbureaus.

Ons team bestaat uit 30 medewerkers die bij elkaar al veel van de wereld hebben mogen zien. Wij zorgen er dan ook voor dat u bij ons altijd het best passende reisadvies krijgt. Of u nu op zoek bent naar een leuke standvakantie, een rondreis, een zakenreis of gewoon een mooie stedenreis, wat voor een reis u ook wenst één van onze medewerkers maakt het voor u in orde!

Voor iedereen die liever vanuit thuis zijn reis in orde wil maken kan dat ook. Via onze eigen website beschikt u over ons gehele aanbod en de mooiste up to date aanbiedingen.

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Meijerijstraat 1
5461 HK  Veghel
tel. 0413-366365
info@reisburodewit.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het (op aanvraag) mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m vrijdag               09.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag                                 10.00 uur t/m 16.00 uur


Image gallery
Uw reisadviseur
Maud Lavrijsen image Mijn naam is Maud Lavrijsen, ik ben 23 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik ben in maart 2017 begonnen als Marketing- en Communicatie medewerkster bij Travelcenter de Wit.

Als klein kind zijnde had ik het geluk dat