Reisburo de Wit > Klantenservice > Reservering > Een reis in optie boeken

Een reis in optie boeken

Wilt u een reis reserveren maar weet u het nog niet helemaal zeker, of wilt u nog overleggen met een medereiziger? In dit geval raden wij u aan een optie te nemen. Een optie is een reservering waarbij het mogelijk is binnen de gestelde optietermijn kostenloos te annuleren.

Als u uw reis reserveert buiten 4 weken voor vertrek is het vaak mogelijk om een optie te nemen. Indien u uw reis via deze website boekt is de reis (indien beschikbaar) meteen definitief voor u gereserveerd. U heeft dan geen optietermijn. Dit geldt tevens voor reizen die binnen 4 weken voor vertrek geboekt worden.

Als u een reis op deze website heeft gezien, of wilt vertrekken binnen 4 weken voor vertrek maar toch graag een optie wilt kunt u hiervoor contact opnemen met één van onze reisburo’s. Dankzij de intensieve contacten met de reisorganisaties kunnen wij vaak nog iets voor u betekenen.

Een optie is alleen mogelijk indien wij in het bezit zijn van een aantal basis persoonsgegevens van alle reizigers. Indien u via deze site boekt wordt uw reis direct definitief gereserveerd. Voor een optie reservering kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen.