Reisburo de Wit > Klantenservice > Veiligheid > Privacy en cookiebeleid

Privacy en cookiebeleid

Privacybeleid

Reisburo de Wit hecht veel waarde aan je vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens. Dit privacy beleid is mede van toepassing op Travelcenter de Wit, Krooder Reizen en Best of Travel.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)
Wanneer je gegevens aan Reisburo de Wit verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd onder meldingsnummer m00001662. Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl

Invullen van persoonsgegevens
Voor het maken van bijvoorbeeld een boeking of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende reisproduct te leveren of je in de toekomst over reisproducten te informeren. Daarnaast zullen wij jou op de hoogte brengen van onze  informatieavonden, recent nieuws uit de reisbranche of een (marketing)actie. Tijdens het boekingsproces word je gevraagd om gegevens van thuisblijvers te verstrekken. Wij gaan er van uit dat je de thuisblijvers zelf informeert dat wij hun gegevens in ons bezit hebben en uitsluitend zullen gebruiken in geval van een calamiteit.

Verzameling van persoonsgegevens
Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die Reisburo de Wit verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.

Verwerking van persoonsgegevens
Om de service en het reisproduct zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt geboekt. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. Wanneer je naar het buitenland reist, kunnen wij verplicht worden (door overheidsinstanties op vertrek- en aankomstpunten) dat jouw persoonsgegevens verstrekt en verwerkt worden in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en andere doeleinden die toepasselijk worden geacht. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties toch behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens
Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je een e-mail sturen naar info@reisburodewit.nl.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan info@reisburodewit.nl.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacybeleid.

Cookiebeleid

Reisburo de Wit maakt voor het verzamelen van klikgedrag gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand die op de harde schijf van je computer kan worden opgeslagen. Een cookie bevat geen persoonsgegevens. Onze cookies bevatten informatie over het klikgedrag en dienen ter herkenning om het gebruik van websites en informatievoorziening makkelijker te maken. Vergelijkbare technieken, zoals pixels, webbakens, enz. worden hieronder ook aangeduid met de term ‘cookies’.

Geplaatste functionele cookies
Wij kunnen cookies van onszelf of van derden plaatsen op websites waarvan de inhoud door ons wordt verzorgd. Dit zijn cookies die bijvoorbeeld jouw persoonlijke instellingen onthouden, of onthouden dat je bent aangemeld op een besloten deel van de website. Voor het surfen op onze website vragen wij geen persoonlijke gegevens van jou. Wel registreren wij telkens wanneer je onze website bezoekt en ook jouw klikgedrag. Dat wil zeggen dat wij precies kunnen zien welke pagina’s je bezoekt, welke bestemmingen je opvraagt en vanaf welke pagina je onze website verlaat. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en alleen voor eigen onderzoek. Op onze homepage kan jij jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan periodiek een e-mail met informatie over onze informatieavonden, aanbiedingen, (marketing)acties of recent nieuws uit de reisbranche. Indien je geen nieuwsbrief wenst te ontvangen kan je jezelf uitschrijven middels in de nieuwsbrief die je hebt ontvangen of door een mail te sturen naar marketing@reisburodewit.nl.

Van de volgende functionele cookies maken wij gebruik:

Cookie Doel Levensduur
Cookiemessage_Shown Onthoudt dat de cookiemelding aan de bezoeker is getoond. 1 jaar
cookiemessage_agreed Onthoudt dat de bezoeker expliciet akkoord heeft gegeven voor de cookies. 1 jaar

Plaatsen van niet functionele cookies
Alleen met je toestemming, direct afgegeven of indirect door onze website verder te bezoeken, zijn cookies van ons of derden geplaatst. Niet functionele cookies bevorderen uw winkelgemak door aan de hand van uw klikgedrag passende aanbiedingen te doen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie en privacy van andere websites.

Van de volgende niet functionele cookies maken wij gebruik:

Cookie(s) Doel Levensduur
Google Analytics _utma, _utmz, _ga en _gat Meet hoe de bezoeker Reisburodewit.nl gebruikt en gevonden heeft. 2 jaar


Blokkeren van cookies
Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je de instellingen van uw internet browser aanpassen om het plaatsen van cookies volledig te blokkeren. Als je cookies blokkeert, kan je onze website(s) nog steeds bezoeken. Het is echter mogelijk dat je niet van alle onderdelen of functionaliteiten van de website gebruik kunt maken.

Verwijderen van geplaatste cookies
Geplaatste cookies kan je zelf verwijderen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van jouw browser, verwijder de cookies via Your Online Choices http://www.youronlinechoices.com/be-nl/ of met behulp van de eventueel op jouw computer geïnstalleerde beveiligingssoftware.

Vragen
We helpen je graag verder als je vragen of opmerkingen hebt. Stuur een mail naar marketing@reisburodewit.nl en wij nemen contact met jou op.

Beveiliging computers
Wij maken gebruik van de volgende anti virus beveiliging: Microsoft Security Essentials.

Laatste wijziging: 28-12-2016