Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Aflopende annuleringsverzekering

Aflopende annuleringsverzekering

Met de aflopende annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance bent u zowel voor als tijdens uw reis beschermd tegen de kosten van annulering. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen en kent een vergoeding bij aankomst- en vertrekvertraging. Een zeer complete verzekering dus!

Sluit nu ook online uw aflopende annuleringsverzekering af. Klik hier!

Standaard in het pakket van de aflopende annuleringsverzekering zit:

  • vergoeding van annuleringskosten
  • vergoeding van niet gebruikte reisdagen
  • vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging

Garantie-Annulering
Met de garantie-annulering heeft u een nog ruimere dekking. U krijgt dan namelijk niet alleen de niet gebruikte reisdagen vergoed maar de gehele reissom. Dat is een prettige extra zekerheid!

Uitbreidingen
De basisdekking van de annuleringsverzekering is al heel compleet. Toch zijn er diverse uitbreidingen en aanpassingen aan uw polis mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld familieleden standaard meeverzekerd maar wat als er iets gebeurt buiten de familiekring waardoor uw vakantie toch in gevaar komt? Bijvoorbeeld met: iemand die op uw huisdieren past, degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie of een vriend of vriendin die plotseling erg ziek wordt. Ook dan biedt de Europeesche een oplossing voor u. Voor slecht 1% extra premie per waarnemer kunt u iedereen meeverzekeren die u een reden kunnen geven voor vroegtijdige terugkeer naar huis.

Samengestelde reis annuleren
Regelmatig stellen wij reizen op maat samen voor onze klanten. Bijvoorbeeld een afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie. Het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geeft geen recht om dan de totale reis te annuleren. Dit risico is wel extra te verzekeren door middel van een uitbreiding. Mocht één van de los geboekte onderdelen van uw vakantiereis dan uitvallen, waardoor u de hele reis moet annuleren, dan worden wel alle onderdelen vergoed. Voor deze uitbreiding betaalt u slechts 1% extra premie.

Annuleringsverzekering is maatwerk
Er zijn allerlei redenen denkbaar waarom u een reis wilt kunnen annuleren. Stel, u boekt een reis voor een concert in het buitenland. Voor uw vertrek blijkt dat het concert onverwacht niet doorgaat. Of u wordt opgeroepen voor dat tweede sollicitatiegesprek dat dan net in uw vakantie valt en niet kan worden verzet. Beide redenen om uw reis af te blazen of uit te stellen. Ook voor het meeverzekeren van bijzondere redenen op uw vakantie kunt u bij ons terecht. Wij moeten dan echter wel contact opnemen met de Europeesche om de premie op maat voor u te laten berekeken.