Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Aflopende reisverzekering

Aflopende reisverzekering

De aflopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende keuze als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis. Het biedt u een complete basisdekking tegen een scherpe premie. U kunt de verzekering aanpassen aan uw eigen wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s.

Sluit nu ook online uw aflopende reisverzekering af. Klik hier!

Europa of werelddekking
Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt deze in Europa dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking.

Complete basisdekking
Allianz Global Assistance biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen zoals personenhulpverlening, bagage, buitengewone kosten, telecommunicatiekosten en schade logiesverblijven. Deze basisdekking kunt u als vakantieganger beslist niet missen.

Uitbreidingen voor nog meer zekerheid
Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking. Zo kunt u uw aflopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden. Zo sluiten wij standaard bij uw basisdekking geneeskundige kosten en ongevallendekking af. Uw zorgverzekering vergoedt namelijk vaak wel een deel van de kosten maar in veel gevallen is dit niet voldoende. De kans bestaat dat de geneeskundige kosten in het buitenland meer dan twee keer zo hoog liggen dan in Nederland. Naar keuze kunt u (winter)sportdekking, rechtsbijstand, geld, hulp en huur vervoermiddel en een dekking voor extra sportuitrusting afsluiten.

Top Dekking: de ultieme zorgeloosheid
Wilt u echt optimaal verzekerd zijn? Kies dan voor de topdekking. Hiermee krijgt u de meest complete kortlopende reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo heeft u onder andere een hoger verzekerd bedrag voor:

  • Uw bagage
  • Telecommunicatiekosten
  • Schade logiesverblijven

Tevens verzekert u de geneeskundige kosten voor uw huisdieren mee.