Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Doorlopende annuleringsverzekering

Doorlopende annuleringsverzekering

Een groot voordeel van de doorlopende annuleringsverzekering van Allianz is dat deze geldt voor al uw vakanties. Dus ook voor ‘last-minute’ boekingen. Bovendien zijn niet alleen de kosten van de annulering zelf gedekt, maar ook de niet gebruikte reisdagen. Als u uw vakantie noodgedwongen moet afbreken, worden de vakantiedagen die u daardoor moet missen ook vergoed! Verder zijn de financiële gevolgen van vertrek- of aankomstvertraging gedekt. Kortom, de doorlopende annuleringsverzekering is uiterst compleet.

Standaard in het pakket van de doorlopende annuleringsverzekering zit:

  • vergoeding van annuleringskosten
  • vergoeding van niet gebruikte reisdagen
  • vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging

Sluit nu ook uw doorlopende annuleringsverzekering online af! Klik hier!

Dubbel-zeker
Met de dubbel-zeker verzekering heeft u een nog ruimere dekking. U krijgt dan namelijk niet alleen de niet gebruikte reisdagen vergoed, maar de gehele reissom. Dat is een prettige extra zekerheid!

Uitbreidingen
De basisdekking van de annuleringsverzekering is al heel compleet. Toch zijn er diverse uitbreidingen en aanpassingen aan uw polis mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld familieleden standaard meeverzekerd maar wat als er iets gebeurt buiten de familiekring waardoor uw vakantie toch in gevaar komt? Bijvoorbeeld met: iemand die op uw huisdieren past, degene die uw zaken waarneemt tijdens uw vakantie of een vriend of vriendin die plotseling erg ziek wordt.

Samengestelde reis annuleren
Regelmatig stellen wij reizen op maat samen voor onze klanten. Bijvoorbeeld een afzonderlijk ticket, vervoer en accommodatie. Het uitvallen van één of meer van deze onderdelen geeft geen recht om dan de totale reis te annuleren. Dit risico is wel extra te verzekeren door middel van een uitbreiding. Mocht een van de los geboekte onderdelen van uw vakantiereis dan uitvallen, waardoor u de hele reis moet annuleren, dan worden wel alle onderdelen vergoed.

Annuleringsverzekering is maatwerk
Er zijn allerlei redenen denkbaar waarom u een reis wilt kunnen annuleren. Stel, u boekt een reis voor een concert in het buitenland. Voor uw vertrek blijkt dat het concert onverwacht niet doorgaat. Of u wordt opgeroepen voor dat tweede sollicitatiegesprek dat dan net in uw vakantie valt en niet kan worden verzet. Beide redenen om uw reis af te blazen of uit te stellen. Ook voor het meeverzekeren van bijzondere redenen op uw vakantie kunt u bij ons terecht. Wij moeten dan echter wel contact opnemen met de Allianz om de premie op maat voor u te laten berekenen.