Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan is het prettig te weten dat u goed verzekerd bent. Met de doorlopende reisverzekering van de Europeesche bent u het hele jaar door voor alle reizen en tripjes verzekerd!

Aan de hand van uw vakantiebestemming kiest u de dekking. Ligt die over het algemeen binnen Europa? Dan volstaat Europadekking. Gaat u verder weg? Kiest u dan voor de werelddekking.

Sluit nu ook uw doorlopende reisverzekering online af! Klik hier!

Complete basisdekking
De Europeesche biedt altijd een verzekering op maat, volledig samengesteld aan uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Uitbreidingen
Evenals bij de aflopende reisverzekering kunt u bij de doorlopende reisverzekering kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand en/of (winter) sportdekking. Zo kunt u uw doorlopende reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

Top Dekking: de ultieme zorgeloosheid
Wilt u echt optimaal verzekerd zijn? Kies dan voor de topdekking. Hiermee krijgt u de meest complete doorlopende reisverzekering die u zich kunt wensen. Zo heeft u onder andere een hoger verzekerd bedrag voor:

  • Uw bagage
  • Telecommunicatiekosten
  • Schade logiesverblijven

Tevens verzekert u de geneeskundige kosten voor uw huisdieren mee.