Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Globetrotter Verzekering

Globetrotter Verzekering

Allianz Global Assistance biedt ook de mogelijkheid een Globetrotter Verzekering af te sluiten. Dit kan als u voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld om een aantal maanden stage te lopen of te werken als au pair. Het is een zeer complete reisverzekering met een ruime basisdekkingen en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Want als u zo lang weg gaat, wilt u wel zeker weten dat u goed verzekerd bent!

Klik hier om uw Globetrotter Verzekering online af te sluiten!

De maximale reisduur van de Globetrotter Verzekering is maar liefst 2 jaar (720 dagen). Voor een buitenland verblijf van langer dan een jaar (360 dagen) moet dit echter wel eerst door ons aangevraagd worden bij de Allianz Global Assistance.

De keuze van de juiste dekking begint ook hier met de plaats van bestemming. U kunt namelijk kiezen voor een Europees dekkingsgebied (standaard) of voor werelddekking.

Naast de basisdekking kunt u ook bij de lang op reis verzekering kiezen voor tal van uitbreidingen. Zo kunt u uw lang op reisverzekering helemaal aanpassen aan uw specifieke wensen en omstandigheden voor nog meer zekerheid!