Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Reeds een reisverzekering bij Reisburo de Wit?

Reeds een reisverzekering bij Reisburo de Wit?

In het geval van een aflopende reisverzekering ontvangt u bij uw tickets een verzekeringspasje. Bij een doorlopende verzekering ontvangt u jaarlijks een nieuw verzekeringspasje. Zorg ervoor dat u deze pas altijd bij de hand heeft. Hierop staat namelijk een SOS nummer vermeld dat u ten alle tijden kunt bellen voor (eventueel medisch) advies in het Nederlands!

Bel in ieder geval naar het SOS nummer bij: ziekenhuisopname, bij ongeval of ziekte en bij noodgedwongen eerdere terugkeer. Houdt uw verzekeringspas bij de hand en noteer eerst de plaatsnaam en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent voor u met het SOS nummer belt.

Heeft u een arts nodig? Bel dan met het SOS nummer en u wordt verwezen naar een betrouwbare arts. Dit heeft ook als voordeel dat u behandeld wordt zonder dat u hoeft te betalen. Moeten de kosten toch direct betaald worden? Vraag dan naar een gespecificeerde rekening. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de voorwaarden die u bij het afsluiten van de verzekering ontvangen heeft.

Wilt u de voorwaarden nogmaals ontvangen of heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze reisburo’s.