Reisburo de Wit > Klantenservice > Verzekeringen > Reeds elders een verzekering?

Reeds elders een verzekering?

Heeft u reeds een doorlopende reis en/of annuleringsverzekering elders? Kijkt u dan eens goed naar de polisvoorwaarden. Vaak staan in de kleine lettertjes bijzonderheden waardoor uw dekking wellicht niet geheel meer naar wens is.

Als u wilt kunnen wij de voorwaarden van uw verzekeringsmaatschappij voor u vergelijken met de polisvoorwaarden van de Allianz verzekeringen. Omdat de Allianz in vergelijking tot andere verzekeringen zeer uitgebreide dekking biedt op allerlei fronten en een scherpe prijs weet te bieden komt dit vaak voordeliger uit.

Groot voordeel van een verzekering via ons bij Allianz verzekeringen is dat wij alles van uw reis weten en kunnen bemiddelen bij eventueel schades. Dit kan ook erg veel gemak bieden bij het regelen van bijvoorbeeld alternatief vervoer naar huis.

Indien u uw huidige doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering om wenst te zetten naar een doorlopende verzekering bij de Allianz kunt u contact opnemen met één van onze reisburo’s. Op uw verzoek zeggen wij uw huidige verzekering op en laten wij uw nieuwe verzekering per vervaldatum van de oude verzekering ingaan.