Michal van Bavel

Reistip Michal: Boek jouw vakantie naar Parga en Lefkas!

Griekenland staat soms onterecht in een negatieve belangstelling. Er zijn veel eilanden die niet bij Turkije liggen, maar die volop toeristen aantrekken en met een reden!   Wat dacht je van een combinatiereis Parga en Lefkas? De transfer is per taxi. Wij hebben twee geweldige accommodaties in ons aanbod. Klanten die een vakantie hebben geboekt zijn na terugkomst vol lof over de accommodaties en de–

[ Lees meer ]

Reisverslag Michal: Bezoek het adembenemende Zuid-Afrika meerdere malen!

Zuid-Afrika is een prachtige bestemming om meerdere malen te bezoeken. Elk deel is weer totaal anders en niet voor niets zegt men over Zuid-Afrika dat het ‘de wereld in één land is’. Niet alleen in het landschap is er veel diversiteit te vinden, maar ook in de cultuur. Ik reisde voor de vierde keer naar dit adembenemende land. Dit keer heb ik de Wild Coast,–

[ Lees meer ]

Reisverslag Michal: ik ben weer terug van een geweldige vakantie in Zuid-Afrika

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Michal en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Heesch. Ik ben weer terug van een reis door Zuid-Afrika en wil graag mijn reiservaringen met u delen.    “In al mijn reizen spelen safari’s een hele belangrijke rol.” Enkele weken geleden ben ik voor de derde keer afgereisd naar Zuid-Afrika.  Ik probeer altijd te kiezen voor bijzondere safari ervaringen.–

[ Lees meer ]

Studieverslag Michal: Thailand het land van de glimlach

Thailand wordt het land van de glimlach genoemd, en met recht! De vriendelijke bevolking verovert meteen je hart. Thailand is eigenlijk een tropische verrassing. Zo is Bangkok een grote stad waar altijd wel wat te doen is. Je kunt er een leuke avondmarkt bezoeken of door de straten van Khao San Road slenteren waar je veel restaurantjes en winkeltjes vindt. Een must in Bangkok is–

[ Lees meer ]

Net terug van weggeweest

Michal van Bavel is net terug van een zeer indrukwekkende rondreis Israël. Niet alleen als u gelovig bent is deze bestemming interessant. Jerusalem is net een openlucht museum. De oude ommuurde binnenstad is alleen te voet te bereiken.   Een wandeltocht door Jerusalem brengt u bij de Klaagmuur, een van de belangrijkste Joodse historische plaatsen. Maar ook wandelen over de Via Dolorosa, de kruisweg van Jezus is–

[ Lees meer ]

Aruba, the Sunny Island!

Een tip om te verblijven op Aruba is het Renaissance Hotel in Oranje Stad. Het is een geweldig hotel! Het hotel bestaat uit twee gedeeltes; Het suitegedeelte en het resortgedeelte. Het suitegedeelte is voor families (met kinderen) en ligt direct aan een privéstrand. Aan de overkant van de straat ligt het resortgedeelte, welke alleen voor volwassenen toegankelijk is. Uit mijn ervaring kan ik vertellen dat de–

[ Lees meer ]

Studiereis Gambia

Naam: Michal van Bavel Studiereis: Gambia Reisduur: 6 dagen Reisdatum: 20-10-14 t/m 25-10-2014         Gambia, The smiling Coast. De vlucht naar Gambia vertrekt vanaf Amsterdam. Ik ben samen met een groep reisagenten en wij vliegen met de organisatie Arkefly. Na ongeveer zes uur vliegen komen wij aan in Gambia. Gambia kan het beste verwoord worden als een avontuurlijke strandvakantie. Gambia is gelegen in het westen van Afrika–

[ Lees meer ]

Studiereisverslag Dubai en Oman 10 tot en met 16 mei

Ik mag de bestemmingen Dubai en Oman gaan verkennen!
Het middenoosten is een bestemming die vaak nog wat vragen oproept als het om vakanties gaat, dus ik ben erg benieuwd wat de bestemmingen te bieden hebben.

[ Lees meer ]

NIEUW! Studiereis Mexico 2010

Wij worden bij de Oad balie op Schiphol verwacht om 11.15 uur voor een fantastische reis naar Mexico.

[ Lees meer ]

Zuid Afrika maart 2009

Dag 1:We verzamelen om half 8 op Schiphol bij de Oad balie waar we de deelnemers van de studiereis ontmoeten. Na ontvangst van de tickets, checken we in via de elektronische zuil. We vliegen in 10,5 uur non-stop met KLM naar Johannesburg. De service aan boord is perfect geregeld en vervelen hoeft niet met je eigen tv video systeem. We landen in de vroege avond.–

[ Lees meer ]
totaal: 10 | huidige selectie: 1 - 10
Uw reisadviseur
Avatar Michal van Bavel

Mijn naam is Michal van Bavel. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien en reizen is mijn lust en mijn leven: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!


De meeste continenten zijn mij niet vreemd. Azië, Noord Amerika, Midden Amerika, Caribean, alle Europese strand bestemmingen en Afrika zijn continenten waar ik veel gereisd heb!

Op zoek naar oerang oetangs op Sumatra, hiken over de Chinese muur, luieren in een luxe hotel op een idyllisch eiland in Maleisië, fietsen door Vietnam, Azië heeft zo veel te bieden en ik help u graag met het zoeken van de juiste reis!

Road trips door Amerika? De Amerikaanse natuurparken hebben mij verwonderd! Lekker luxe cruisen, ik help u zoeken in het grote aanbod de juiste cruise te vinden!

Eiland hoppen Griekenland, maakt niet uit welk eiland, de sfeer van de eilandjes is geweldig! Lekker in de avond eten bij de lokale griek, wie wil dat nu niet!

De Caribean zit vol met luxe strand bestemming, heerlijke hotels met paradijslijk witte stranden, laat mij u helpen uw juiste hotel en bestemming te vinden!


Of het nu gaat om een strandvakantie of een luxe reis, een rondreis of een stedentrip, niets is mij vreemd en ik weet altijd de leuke reizen te vinden voor u!


Ik heb een speciale reisliefde voor het Afrikaanse continent, met name Zuidelijk en Oost Afrika. Op safari gaan is een bijzondere belevenis. De dieren maken de safari zo speciaal. Het brullen van een leeuw terwijl je ligt te slapen is voor mij het ultieme safari gevoel. Ik heb zelf veel in luxe camps  in Afrika geslapen, maar ook wild kamperen in de bush met simpele faciliteiten is erg leuk! Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia  zijn mijn favoriete bestemmingen! Van een luxe lodge safari, wild kamperen in de bush of een rangercursus in Botswana, ik kan uw ultieme safari ervaring voor u regelen!


Uw droomvakantie is mijn werk, in elk budget!
Navigate archive

2016

2015

2014

2011

2010

2009