Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Natasja van Leeuwen « Reisburo de Wit

Natasja van Leeuwen

Studiereis China

China is een gigantisch land wat zich uitstrekt van noord naar zuid over een afstand van 4200 km en van oost naar west 4500 km. Het is een land van uitersten. In het zuidoosten liggen de hoogste bergen ter wereld en in het noordwesten ligt de plaats Turpan op 154 meter beneden zeeniveau. De vruchtbare delta van Yangtze Kiang rivier en de steppen en woestijnen–

[ Lees meer ]

Weer en klimaat

Er heerst in Belize een subtropisch klimaat door de Caribische kustwind. Het hele jaar door ligt de dagtemperatuur tussen de 20 en 30 graden Celsius. In de avond koelt het af naar een nog altijd zeer aangename 19 tot 24 graden Celsius.
Door de hoge luchtvochtigheid is het binnenland soms drukkend warm. Verkoeling vindt u dan in de bergen of op de Cayes, de eilanden voor de kust van Belize.

[ Lees meer ]

Vakantiebestemmingen

Wilt u de archeologische Maya tempels en oude Maya grotten bekijken? Duiken of snorkelen bij het grootste barrièrerif van het westelijke halfrond? Avontuurlijke sporten beoefenen zoals fietsen en kanoën in het Cayo District? Verblijven in unieke accommodaties aan het strand of in de jungle? Belize biedt deze mogelijkheden!

Voor u hebben we een korte omschrijving van de gebieden en hoogtepunten van het land gemaakt:

[ Lees meer ]

Algemeen

Belize ook wel het best bewaarde geheim van moeder natuur genoemd, ligt op het schiereiland Yucatan aan de oostkust van Midden-Amerika. Belize heeft veel te bieden; verschillende Maya ruïnes, mooie regenwouden, schitterende watervallen, een avontuurlijk grottenstelsel en hagelwitte stranden. De hoofdstad is Belize City; een stad met een unieke sfeer door de oude koloniale gebouwen en winkels.

[ Lees meer ]

Black Rock Lodge – Belize

Midden in de mooie natuur ligt de Black Rock Lodge, de lodge ligt in het regenwoud boven de Macal rivier in de Maya bergen vlakbij San Ignacio. Het resort beschikt over 14 milieuvriendelijke cabanas, de romantische privé-cabanas zijn sfeervol ingericht met grote ramen, rieten daken, lokale kunst en fijne hangmatten om van het uitzicht te kunnen genieten.

[ Lees meer ]

Cacao festival Toledo, Belize

Belize kan terecht beschouwd worden als de geboorteplaats van cacao en chocolade. Cacao is al heel lang een belangrijk product voor de Maya bevolking. De Maya’s waren de eerste die het proces ontdekte om van cacao chocolade te maken. Het Toledo district in het zuiden van Belize is de plaats waar de cacao boomgaarden zich bevinden; hier groeien de peulen waar chocolade van wordt gemaakt.

[ Lees meer ]

Mauritius mei 2009

Dag 1: Om 11.00 uur worden we verwacht bij de Holland international balie te Schiphol. Hier ontmoet ik onze tourleader Jantine Beil en de rest van de groep. We vertrekken vanaf Amsterdam met KLM eerst naar Londen, hier drinken we een kop koffie en hebben we een voorstel rondje. Om 17.00 uur     vliegen we door met Air Mauritius naar Mauritius. Dag 2:Na een vlucht van–

[ Lees meer ]
totaal: 7 | huidige selectie: 1 - 7
Uw reisadviseur
Avatar Natasja van Leeuwen

Hallo, mijn naam is Natasja van Leeuwen. Na mijn opleiding aan het TIO college te Haarlem ben ik gaan werken bij Reisburo de Wit. Nog steeds vol enthousiasme reserveer ik reizen naar alle mogelijke bestemmingen.

De laatste jaren heb ik verschillende landen mogen bezoeken en heb ik vele indrukken op mogen doen. Een avontuurlijke reis door Vietnam, een rondreis door China, skieën in Oostenrijk, feesten op Gran Canaria, de natuur ontdekken op Corfu en Corsica, abseilen op Malta of een strandvakantie in Mauritius, Europa of de Caribbean. Voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Zelf maak ik graag een fly-drive door een land of streek om zo de cultuur en de mooiste plekjes te ontdekken. Lekker luieren op een mooi wit strand of op een gezellige camping is voor mij ook geen straf.

Vindt u op vakantie gaan ook zo heerlijk? Graag geef ik u een passend en eerlijk advies. Er is nog zo veel te ontdekken.
Navigate archive

2011

2009