Nicky Coppens

Studiereis Rhodos en Karpathos 31-05-11 t/m 05-06-11

Dag 1:
Om 14.45 moesten we ons melden bij de Holland International balie op Schiphol. We hebben lang staan wachten op 2 mensen die later niet mee bleken te gaan. De tijd begon dus te dringen en we moesten snel gaan inchecken. Na een vlucht van ongeveer 3 en een half uur kwamen we aan op het heerlijke eiland Rhodos. Aangekomen in ons overnachtinghotel Blue Bay hebben we nog een drankje gegaan en zijn we daarna van de nachtrust gaan genieten.

[ Lees meer ]
totaal: 1 | huidige selectie: 1 - 1
Uw reisadviseur
Avatar Nicky Coppens

Hallo, mijn naam is Nicky Coppens.

In 2009 ben ik begonnen als stagiaire bij Reisburo de Wit in Gemert. Tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie en tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Mijn tweede stage heb ik gedaan bij Best of Travel, de maatwerkreizen afdeling van Reisburo de Wit. Tijdens mijn stages heb ik beide kanten van Reisburo de Wit mogen ontdekken.

Ik ben nu werkzaam op ons Travelcenter in Veghel. Ik heb zelf al een aantal mooie landen mogen bezoeken en ik vertel u er graag alles over. Zo kan ik u van alles over de Canarische en de Griekse eilanden vertellen, maar ook over andere zonbestemmingen en over stedenreizen.

Ik heb ook al een aantal mooie verre bestemmingen mogen ontdekken zoals Cuba, Curaçao, Bali, de Dominicaanse Republiek, Maleisië en Mexico. Ook heb ik al een aantal mooie cruises mogen maken waar ik u over kan vertellen!

De mogelijkheden voor een perfecte vakantie zijn nog lang niet op, dus kom gerust eens langs op een van onze reisburo’s. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het zoeken naar de juiste bestemming!
Navigate archive

2011