25 januari: Informatieavond Zuid-Afrika

image

Zuid-Afrika: de wereld in één land. Onze zuid-Afrika specialisten nemen je graag mee in de beleving van dit fascinerende land.

 

 

 

 

 

Deze wonderbaarlijke bestemming biedt een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Maar niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal, de kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. Deze fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving. Of je nu op zoek wil gaan naar de ‘Big 5’, wil genieten van zon, strand, mooie landschappen en de Zuid-Afrikaanse keuken of kennis wil maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking en de historie……..Zuid-Afrika heeft het allemaal!

Tijdens de informatieavond over Zuid-Afrika inspireren wij je graag voor jouw droomreis door Zuid-Afrika. Meld jezelf vrijblijvend aan voor deze avond en laat je inspireren! Onze reisspecialisten vertellen uit eigen ervaring over deze bestemming. Dit wordt aangevuld met prachtig beeldmateriaal.

Door het grote enthousiasme onder onze klanten worden er 2 sessies georganiseerd. Klik hier om jezelf aan te melden en geef je voorkeur voor tijdstip aan ons door.

Eerste sessie

18:15 uur Ontvangst
18:30 uur – 20:00 uur Presentatie
20:00 uur – 20:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Tweede sessie
20:15 uur Ontvangst
20:30 uur – 22:00 uur Presentatie
22:00 uur – 22:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Locatie:
Travelcenter de Wit
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Charon Smeets

Mijn naam is Charon Smeets en ik ben sinds juli werkzaam bij Reisburo de Wit in Gemert.

Tijdens mijn studie heb ik de toeristische branche leren kennen. Hoe verder mijn studie vorderde, hoe meer interesse ik kreeg in deze branche. Toen ik afstudeerde was ik er dan ook van overtuigd om in het toerisme te gaan werken. Ik help u dan ook graag bij het verzorgen van een geweldige vakantie.

Zelf heb ik al leuke bestemmingen mogen bezoeken zoals Thailand, Malta en Tunesië. Daarnaast maak ik jaarlijks een stedentrip en heb ik steden zoals Rome, Parijs, Londen en Edinburgh mogen bezoeken. Wat stedentrips betreft, was Praag in kerstsferen ook een echte favoriet. Mijn verlanglijstje met bestemmingen is nog lang niet afgewerkt. Ik wil zo veel mogelijk van de wereld zien en mijn ervaringen gebruiken  om een geweldige vakantie voor u te kunnen samenstellen.