25 januari: Informatieavond Zuid-Afrika

image

Zuid-Afrika: de wereld in één land. Onze zuid-Afrika specialisten nemen je graag mee in de beleving van dit fascinerende land.

 

 

 

 

 

Deze wonderbaarlijke bestemming biedt een overvloed aan betoverende landschappen die Zuid-Afrika tot een onvergetelijke vakantiebestemming maken. Maar niet alleen de landschappen maken Zuid-Afrika zo speciaal, de kleurrijke multiculturele samenleving heeft ervoor gezorgd dat het land door de jaren heen bekend is geworden als de ‘Rainbow Nation’. Deze fantastische combinatie van natuur en cultuur maken een bezoek aan dit prachtige land tot een fascinerende beleving. Of je nu op zoek wil gaan naar de ‘Big 5’, wil genieten van zon, strand, mooie landschappen en de Zuid-Afrikaanse keuken of kennis wil maken met de vriendelijke en gastvrije lokale bevolking en de historie……..Zuid-Afrika heeft het allemaal!

Tijdens de informatieavond over Zuid-Afrika inspireren wij je graag voor jouw droomreis door Zuid-Afrika. Meld jezelf vrijblijvend aan voor deze avond en laat je inspireren! Onze reisspecialisten vertellen uit eigen ervaring over deze bestemming. Dit wordt aangevuld met prachtig beeldmateriaal.

Door het grote enthousiasme onder onze klanten worden er 2 sessies georganiseerd. Klik hier om jezelf aan te melden en geef je voorkeur voor tijdstip aan ons door.

Eerste sessie

18:15 uur Ontvangst
18:30 uur – 20:00 uur Presentatie
20:00 uur – 20:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Tweede sessie
20:15 uur Ontvangst
20:30 uur – 22:00 uur Presentatie
22:00 uur – 22:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Locatie:
Travelcenter de Wit
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Nicky Coppens

Hallo, mijn naam is Nicky Coppens.

In 2009 ben ik begonnen als stagiaire bij Reisburo de Wit in Gemert. Tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie en tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Mijn tweede stage heb ik gedaan bij Best of Travel, de maatwerkreizen afdeling van Reisburo de Wit. Tijdens mijn stages heb ik beide kanten van Reisburo de Wit mogen ontdekken.

Ik ben nu werkzaam op ons Travelcenter in Veghel. Ik heb zelf al een aantal mooie landen mogen bezoeken en ik vertel u er graag alles over. Zo kan ik u van alles over de Canarische en de Griekse eilanden vertellen, maar ook over andere zonbestemmingen en over stedenreizen.

Ik heb ook al een aantal mooie verre bestemmingen mogen ontdekken zoals Cuba, Curaçao, Bali, de Dominicaanse Republiek, Maleisië en Mexico. Ook heb ik al een aantal mooie cruises mogen maken waar ik u over kan vertellen!

De mogelijkheden voor een perfecte vakantie zijn nog lang niet op, dus kom gerust eens langs op een van onze reisburo’s. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het zoeken naar de juiste bestemming!