Krooder Reizen (Uden) overgenomen door Reisburo de Wit!

image
Met trots kunnen wij u meededelen dat Krooder Reizen in 2015 is overgenomen door Travelcenter de Wit.
Onderstaand kunt u informatie terug vinden over reisburo, Krooder Reizen, en hoe de overname tot stand is gekomen.

Wij nodigen u van harte uit op ons reisburo om onder het genot van een kopje koffie of thee uw persoonlijke reisvoorstel te laten maken!

Pastoor Spieringsstraat 31
5401 GT Uden
tel. 0413 – 337 777
info@krooder.nl

Wij zijn geopend op onderstaande tijden. Indien gewenst is het (op aanvraag) mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren.

Maandag t/m donderdag        09.00 uur t/m 17.30 uur
Vrijdag                                    09.00 uur t/m 20.00 uur
Zaterdag                                10.00 uur t/m 16.30 uur


Rein en Marjan Peeters hebben vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd per 1 januari 2015 Krooder Reizen overgedragen aan Reisburo de Wit en het reisburo blijft daarmee in goede handen. Reisburo de Wit biedt immers dezelfde service en klantgerichtheid zoals de klanten van Krooder Reizen gewend zijn.Reisburo de Wit is recentelijk gekozen tot 2e beste reisburo van Nederland in de Reisbureau van het Jaar Verkiezing 2014. Ad en Michelle de Wit geven samen leiding aan de filialen van de Wit in Veghel, Gemert, Heesch en Rosmalen en zijn trots dat zij nu ook Uden daartoe mogen rekenen.De service en vakbekwaamheid, waarmee Krooder Reizen al jaren weet te scoren zullen ook in de toekomst gewaarborgd blijven voor de klanten. Aangezien Krooder Reizen al sinds 1968 een begrip is in Uden, zal deze vertrouwde naam ook in ere worden gehouden.

Het bestaande team van reisspecialisten, onder leiding van Dorothé Peterse samen met Peggy Pluk-van der Loop, Tanja van den Bungelaar en Ingrid van den Boomen, blijven zoals u gewend bent voor u klaarstaan.

Door deze overname kunnen wij u nog meer service bieden. Met een uitgebreider assortiment, een groot eigen inkoopkanaal en een eigen touroperator kunnen wij u nog beter adviseren en een leuke vakantie voor u samenstellen

De succesvolle en jaarlijks terugkerende eigen groepsrondreis van Krooder Reizen en de New York Marathonreis, zullen ook in de toekomst blijven bestaan voor de steeds weer tevreden deelnemers.

Dorothé, Peggy, Tanja en Ingrid staan graag voor u klaar om uw welverdiende vakantie voor u te reserveren. Ook kunt u bij ons een afspraak maken én zijn we ook op vrijdagavond open tot 20.00 uur. Geen tijd om langs te komen?
Geef uw wensen aan ons door en wij gaan voor u op zoek.

Krooder Reizen

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Sabine Böhm

Mijn naam is Sabine Böhm en sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als Service Agent bij ons bedrijf Mijn ReisKennis. In 2012 heb ik een half jaar stage gelopen bij ons reisburo in Veghel. Daarna heb ik mijn studie Manager Verkoper Reizen succesvol afgerond. Tijdens deze studie heb ik al veel geleerd over de verschillende bestemmingen en het toerisme. Deze kennis ben ik nog altijd aan het uitbreiden door mijn werk. Na het afronden van mijn opleiding ben ik in september 2014 gestart als Junior Reisadviseur bij ons filiaal in Gemert. Na één jaar heb ik de overstap gemaakt naar Mijn ReisKennis. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt van onze zelfstandige reisadviseurs. Ik ondersteun hen met vragen of advies en de administratie. Zelf ben ik dus niet meer actief betrokken bij het verkopen van reizen maar zo nu en dan kan je mij nog eens achter de balie zien zitten.

Reizen vind ik nog altijd erg leuk om te doen. Ik houd er van om nieuwe bestemmingen te mogen ontdekken. Een stedentrip vind ik erg leuk om te doen omdat je op die manier meer van de stad en het land leert. Zo heb ik o.a. Londen, Madrid, Parijs en Wenen al gezien. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heerlijk om lekker op een zonvakantie te gaan. Voor mij staan nog diverse verre bestemmingen op mijn bucketlist. Ik zou erg graag nog een keer naar Azië, Amerika of Australië toe willen gaan om daar een rondreis te gaan maken. Genoeg bestemmingen die ik hopelijk ooit van mijn bucketlist kan afstrepen!