Bezoek onze inspiratieavonden en beleef op een unieke manier een bestemming!

image

Op zoek naar een droombestemming? Breng een bezoek aan onze inspiratieavonden en doe inspiratie op voor een volgende vakantiebestemming! Onze reisspecialisten nemen jou mee tijdens een belevenisvolle presentatie naar de verschillende bestemmingen. 


Planning inspiratieavonden 2018:

– Donderdagavond 25 oktober: Canada
– Donderdagavond 1 november: Cruise-avond
– Donderdagavond 8 november: Peru & Ecuador

Programma bij 1 presentatie
19:30 uur Ontvangst
19:45 uur – 21:30 uur Presentatie
21:30 uur – 22:00 uur Afsluitende borrel

Programma bij 2 presentaties
Eerste sessie
18:15 uur Ontvangst
18:30 uur – 20:00 uur Presentatie
20:00 uur – 20:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Tweede sessie
20:15 uur Ontvangst
20:30 uur – 22:00 uur Presentatie
22:00 uur – 22:30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Programma bij externe partij (Cruise-avond,)
18:45 uur Ontvangst
19.00 uur – 21.10 uur Presentatie
21.10 uur – 21.30 uur Afsluitende borrel (optioneel)

Locatie:
Travel Experience Center
Meijerijstraat 1
5461 HK Veghel

Schrijf je nu kosteloos in en laat je inspireren voor jouw volgende reis! Klik hier om jezelf aan te melden.

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Sabine Böhm

Mijn naam is Sabine Böhm en sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als Service Agent bij ons bedrijf Mijn ReisKennis. In 2012 heb ik een half jaar stage gelopen bij ons reisburo in Veghel. Daarna heb ik mijn studie Manager Verkoper Reizen succesvol afgerond. Tijdens deze studie heb ik al veel geleerd over de verschillende bestemmingen en het toerisme. Deze kennis ben ik nog altijd aan het uitbreiden door mijn werk. Na het afronden van mijn opleiding ben ik in september 2014 gestart als Junior Reisadviseur bij ons filiaal in Gemert. Na één jaar heb ik de overstap gemaakt naar Mijn ReisKennis. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt van onze zelfstandige reisadviseurs. Ik ondersteun hen met vragen of advies en de administratie. Zelf ben ik dus niet meer actief betrokken bij het verkopen van reizen maar zo nu en dan kan je mij nog eens achter de balie zien zitten.

Reizen vind ik nog altijd erg leuk om te doen. Ik houd er van om nieuwe bestemmingen te mogen ontdekken. Een stedentrip vind ik erg leuk om te doen omdat je op die manier meer van de stad en het land leert. Zo heb ik o.a. Londen, Madrid, Parijs en Wenen al gezien. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heerlijk om lekker op een zonvakantie te gaan. Voor mij staan nog diverse verre bestemmingen op mijn bucketlist. Ik zou erg graag nog een keer naar Azië, Amerika of Australië toe willen gaan om daar een rondreis te gaan maken. Genoeg bestemmingen die ik hopelijk ooit van mijn bucketlist kan afstrepen!