Op zoek naar een origineel Kerstcadeau?

Ben je nog op zoek naar een leuk Kerstcadeau? Bij aanschaf van een reischeque t.w.v. minimaal €25,- ontvang je een Scratch Map cadeau! Verkrijgbaar bij onze reisburo’s in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden.

 

Een nieuwe reiservaring
De Scratch Map zorgt ervoor dat jouw reisverhalen volledig tot leven komen. De kaart is eenvoudig mee te nemen in de bijpassende stevige koker, maar ook als decoratie in huis op te hangen. De Scratch Map is namelijk maar liefst 55x80cm groot!

Een nieuwe reiservaring
Met de Scratch Map hang jij jouw eigen unieke reishistorie op in de woonkamer of een andere ruimte. Laat familie en vrienden zien welke delen van de wereld je hebt bezocht door simpelweg de kraslaag van de bezochte landen af te krassen met een muntje of jouw nagel. Naarmate je meer hebt gereisd zal de wereldkaart steeds kleurrijker worden. De ultieme persoonlijke decoratie voor in jouw huis, of het perfecte cadeau om aan de enthousiaste reiziger te geven!

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Robin van der Steijn

Mijn naam is Robin van der Steijn. Sinds januari 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de reizen naar Amerika en Zuid Afrika. In juni 2016 heb ik een prachtige rondreis gemaakt in West Amerika. Ik heb tijdens deze rondreis diverse bekende steden aan de westkust zoals Los Angeles, San Francisco en Las Vegas bezocht en tevens de mooie nationale parken en Canyons. In juni 2017 heb ik daar een uitgebreide rondreis in Zuid Afrika aan toe mogen voegen. Tijdens een groepsreis ben ik van Johannesburg naar Kaapstad gereisd en heb ik vele mooie plekken in zowel het noorden als het zuiden mogen bewonderen. Mede door deze reizen kan ik mooie (op maat gemaakte) rondreizen voor u samenstellen en u tevens voorzien van zeer goed advies.