Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Op zoek naar een origineel Kerstcadeau? « Reisburo de Wit

Op zoek naar een origineel Kerstcadeau?

Ben je nog op zoek naar een leuk Kerstcadeau? Bij aanschaf van een reischeque t.w.v. minimaal €25,- ontvang je een Scratch Map cadeau! Verkrijgbaar bij onze reisburo’s in Veghel, Gemert, Heesch, Rosmalen en Uden.

 

Een nieuwe reiservaring
De Scratch Map zorgt ervoor dat jouw reisverhalen volledig tot leven komen. De kaart is eenvoudig mee te nemen in de bijpassende stevige koker, maar ook als decoratie in huis op te hangen. De Scratch Map is namelijk maar liefst 55x80cm groot!

Een nieuwe reiservaring
Met de Scratch Map hang jij jouw eigen unieke reishistorie op in de woonkamer of een andere ruimte. Laat familie en vrienden zien welke delen van de wereld je hebt bezocht door simpelweg de kraslaag van de bezochte landen af te krassen met een muntje of jouw nagel. Naarmate je meer hebt gereisd zal de wereldkaart steeds kleurrijker worden. De ultieme persoonlijke decoratie voor in jouw huis, of het perfecte cadeau om aan de enthousiaste reiziger te geven!

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Karin van Giersbergen

Beste lezer, Graag wil ik mijzelf voorstellen. Mijn naam is Karin van Giersbergen en ik ben 29 jaar. Gedurende mijn opleiding MBO Verkoper Reizen heb ik stage mogen lopen bij verschillende reisburo's. Na deze stageperiodes ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest in de reisbranche. In maart 2016 was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik begonnen als reisspecialist bij Travelcenter de Wit in Veghel. Graag help ik u met het uitstippelen van een geweldige vakantie!