Reistip Anke: Rock N Roll Diner Pismo Beach

image

Beste reisliefhebbers, mijn naam is Anke en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Gemert. Ga je op reis naar West-Amerika en bezoek je Pismo Beach en omgeving? Maak dan vooral een stop bij Rock N Roll Diner in Pismo Beach!

Waan je in de jaren 50 en neem een ontbijt, lunch of diner in de Rock N Roll Diner! Wanneer je aan komt rijden zie je een grote trailer waarvan je niet direct zou denken aan een restaurant. Als je eenmaal binnenstapt hoor je de de muziek en kun je genieten van een lekkere hamburger, gebakken ei en een grote mok koffie!

Een leuk feitje is dat de plafonds en muren aan de binnenkant zijn behangen met visitekaartjes van bezoekers. Wellicht van iemand die je kent? Laat ook jouw kaartje achter, er is vast nog ergens een plekje!


Wil jij meer informatie over een reis naar West-Amerika? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-7440850 of stuur een mail naar info@reisburodewit.nl.

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Anke Manders

Mijn naam is Anke Manders, 33 jaar en ik ben sinds november samen met Jerinde filiaalmanager van Reisburo de Wit in Gemert. Na mijn studie Toerisme en Recreatie ben ik direct aan het werk gegaan en dan nu ook ca 12.5 jaar werkzaam in de reiswereld.

Tijdens deze periode heb ik diverse mooie bestemmingen mogen bewonderen. Een cruise door het  Caribisch gebied, autorondreizen door West Amerika en Florida en verschillende steden reizen heb ik van mijn lijstje af kunnen strepen. Ook met mijn gezin heb ik diverse reizen gemaakt. Denk hierbij aan een vliegvakantie naar een van de mooie bestemmingen aan de Middellandse zee tot aan een  autovakanties naar Italië en Kroatië.

Mijn favoriete bestemming is tot nu toe Ibiza….. genieten van de mooie baaitjes en stranden, Ibiza stad en de zonsondergang vanuit San Antonio! Met een auto is het hele eiland te bereizen en zijn de mooiste plekjes te zien!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? Kom dan snel langs op ons kantoor in Gemert en wij vinden voor u de reis die bij u past!