Reistip Daisy: Bodrum, het ‘Saint-Tropez van Turkije’

image

Graag wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Daisy en werkzaam bij Reisburo de Wit in Rosmalen. 

 

Bodrum is al jaren de “place to be” aan de Egeïsche Kust van Turkije. Het is een vrij grote, mondaine badplaats in een mooie baai met een nog redelijk authentiek centrum. Vooral de haven is een echte trekpleister waar eigenlijk altijd iets te beleven valt. Met name in de avond heerst hier een gezellige drukte van mensen en lichtjes.  Bodrum kent ontelbare stranden, iedere badplaats heeft zo zijn eigen stukje strand. Het zijn geen lange brede zandstranden zoals aan de Turkse Riviera, maar baaien met smalle kiezel-en/of zandstrandjes. Bodrum heeft een rijke geschiedenis en dat is terug te zien in de vele bezienswaardigheden. Bodrum heeft periodes gekend waarbij het tot Griekenland behoorde. Er zijn dan ook tal van Griekse overblijfselen en opgravingen die nog aan deze tijd doen herinneren.

Er zijn enorm veel verschillende activiteiten te doen in Bodrum. De populairste excursies zijn de jeepsafari en boottochten. Je kunt ook kiezen om te parasailen, paragliden of jetskiën. Ook worden er dagtochten naar het Griekse eiland Kos aangeboden. Leuk voor het gezin is een dagje naar Dedeman Aquapark, een van de grootste waterparken van Turkije.

Er zijn enorm veel goede hotels en resorts te vinden, voor ieder wat wils.

Tip: verblijf in Hotel Vogue Bodrum *****


Wil je graag meer weten over deze bestemming? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-7440850 of stuur een mail naar info@reisburodewit.nl.

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Daisy Peeters

Mijn naam is Daisy Peeters. Sinds mei 2007 ben ik werkzaam bij Reisburo de Wit in Rosmalen. Als vooropleiding heb ik het MTRO gedaan in ‘s-Hertogenbosch.

Mijn passie is reizen, door de vele reizen en studiereizen naar verschillende bestemmingen kan ik dus ook uit eigen ervaring
vertellen. Mijn uitdaging is om voor u als klant een zo goed mogelijk passende reis samen te stellen die volledig voldoet aan uw wensen!

Ik heb al vele geweldige bestemmingen mogen bezoeken waarover ik u ook met veel plezier kan informeren, van een
wintersportvakantie in Oostenrijk tot een rondreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen.

Wilt u een wat meer ontspannen vakantie dan kan ik u Jamaica of Mexico zeker aanbevelen. Wat meer belevenis tijdens u vakantie? Wat dacht u van een
rondreis door Florida, heerlijk genieten van een cocktail in Key West en daarna via de prachtige stranden door naar de
spectaculaire pretparken in Orlando.

Het hoogtepunt was toch wel de rondreis door Thailand, de indrukwekkende stad Bangkok, de prachtige natuur in Chiang Mai, slapen op het drijvende hotel aan de River Kwai en daarna genieten van de prachtige Phi Phi Eilanden en Krabi.

De steden Sevilla, Barcelona, Boedapest, Parijs, Edinburgh, Lissabon en Londen zijn bij mij ook niet onbekend. Maar New York en Krakau blijven mijn favoriet!

Ik droom er net als u van, om nog veel van de wereld te mogen zien.

Wij hopen u snel te mogen helpen bij het vinden van uw droomvakantie! Want daarvoor bent u bij Reisburo de Wit aan het juiste adres!