Reistip Ingrid: Adembenemend IJsland

image

Beste reiziger, graag stel ik mijzelf aan jullie voor: Mijn naam is Ingrid en ik ben werkzaam op ons kantoor in Uden, Krooder Reizen.

 

IJsland is echt een bestemming voor natuurliefhebbers en sportievelingen! Het eiland heeft veel geisers, fjorden, watervallen en gletsjermeren zoals het schitterende Jökulsárlón meer. De nationale parken, geothermisch bad Blue Lagoon, Geysir en de Gullfoss waterval zijn een aantal voorbeelden uit het grote aanbod.

Het noorderlicht is een natuurverschijnsel dat in IJsland veelvuldig te zien is, vooral tussen half september en eind maart. Een schitterend schouwspel! Naast al deze natuurpracht biedt Reykjavik volop cultuur en leuke winkels. Vanuit deze plaats kun je meegaan op een walvissensafari, deelnemen aan een gletsjerwandeling of zelf afdalen in een vulkaankrater. IJsland is het hele jaar door te bezoeken. De beste reisperiode is van eind juni tot eind augustus.


Wil jij meer informatie over een reis naar IJsland? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-7440850 of stuur een mail naar info@reisburodewit.nl.

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Ingrid van den Boomen

Mijn naam is Ingrid van den Boomen en ik werk sinds januari 2008 bij Krooder Reizen in Uden.

Naast het verkopen van vele mooie bestemmingen in de wereld, houd ik me ook bezig met marathonreizen over de hele wereld. Onze marathonreis naar New York is ieder jaar weer een hoogtepunt, en om mee te doen aan de fantastische marathon was geweldig! Dus over mijn favoriete stad New York kan ik u alles vertellen.

Verder heb ik al vele mooie landen mogen bezoeken zowel binnen als buiten Europa.

Binnen Europa bezoek ik graag Italië met de fantastische hoofdstad Rome! Buiten Europa blijft Amerika mijn vakantieland waar heerlijk auto- en/of camperreizen gemaakt kunnen worden.

Maar daarnaast  heb ik ook o.a. Mexico, Thailand, Bali, Australie, Nieuw Zeeland, Dubai, Curacao en  Zuid Afrika mogen bezoeken.

Het blijft altijd geweldig om weer naar een mooie bestemming te reizen en nieuwe ervaringen op te doen. En daarna is het mooi om die ervaring met u te delen en een geweldige reis voor u te boeken!