Reistip Michal: Droomeiland Santorini

image

Beste reisliefhebbers, mijn naam is Michal en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Heesch. Ben je altijd weer nieuwsgierig naar je volgende vakantiebestemming en wil je niet te lang op één plaats verblijven? Ga dan eens eilandhoppen in Griekenland.

 

In een korte tijd verblijf je op verschillende eilanden en op ieder eiland ontdek je weer nieuwe leuke plekjes en begint je vakantie als het ware weer opnieuw! Bezoek de wit gekalkte stadjes, kleine smalle straatjes en de mooiste zonsondergang in Oia op Santorini. Of Mykonos, een hippe trendy bestemming. Combineer deze hippe en populaire eilanden met de kleine cycladen eilanden Paros en Naxos. Op deze eilandjes lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Huur een auto en ontdek op de eilanden alle leuke plekjes,  bergdorpjes marktjes en strandjes. Alle transfers en ferry overtochten zijn bij de eiland hop combinaties inbegrepen. Je kunt in één week op twee eilanden verblijven of in twee weken drie of vier eilanden combineren. Of je voorkeur nu uitgaat naar kleinschalige appartementen of luxe hotels, alles is mogelijk en kan ook op maat samengesteld worden, zodat de reis volledig aan jouw wensen voldoet. Kalosórisma, ofte wel welkom in Griekenland!


Meer weten over Santorini? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-7440850 of stuur een mail naar info@reisburodewit.nl.

 

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Michal van Bavel

Mijn naam is Michal van Bavel. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien en reizen is mijn lust en mijn leven: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!


De meeste continenten zijn mij niet vreemd. Azië, Noord Amerika, Midden Amerika, Caribean, alle Europese strand bestemmingen en Afrika zijn continenten waar ik veel gereisd heb!

Op zoek naar oerang oetangs op Sumatra, hiken over de Chinese muur, luieren in een luxe hotel op een idyllisch eiland in Maleisië, fietsen door Vietnam, Azië heeft zo veel te bieden en ik help u graag met het zoeken van de juiste reis!

Road trips door Amerika? De Amerikaanse natuurparken hebben mij verwonderd! Lekker luxe cruisen, ik help u zoeken in het grote aanbod de juiste cruise te vinden!

Eiland hoppen Griekenland, maakt niet uit welk eiland, de sfeer van de eilandjes is geweldig! Lekker in de avond eten bij de lokale griek, wie wil dat nu niet!

De Caribean zit vol met luxe strand bestemming, heerlijke hotels met paradijslijk witte stranden, laat mij u helpen uw juiste hotel en bestemming te vinden!


Of het nu gaat om een strandvakantie of een luxe reis, een rondreis of een stedentrip, niets is mij vreemd en ik weet altijd de leuke reizen te vinden voor u!


Ik heb een speciale reisliefde voor het Afrikaanse continent, met name Zuidelijk en Oost Afrika. Op safari gaan is een bijzondere belevenis. De dieren maken de safari zo speciaal. Het brullen van een leeuw terwijl je ligt te slapen is voor mij het ultieme safari gevoel. Ik heb zelf veel in luxe camps  in Afrika geslapen, maar ook wild kamperen in de bush met simpele faciliteiten is erg leuk! Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia  zijn mijn favoriete bestemmingen! Van een luxe lodge safari, wild kamperen in de bush of een rangercursus in Botswana, ik kan uw ultieme safari ervaring voor u regelen!


Uw droomvakantie is mijn werk, in elk budget!