Reistip Nicky: New York, The city that never sleeps!

image

Beste reisliefhebbers, mijn naam is Nicky en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Veghel. Deze enorme stad is bijna niet te omschrijven, je moet het zelf meemaken. Het is een stad die op iedereen een overweldigende indruk zal achterlaten! Zelf heb ik deze stad al mogen ontdekken, maar er is zoveel te zien en te beleven dat ik dit jaar weer een bezoek breng aan een van mijn favoriete steden!

De vliegtijd naar deze stad bedraagt ca. 8 uur. Wanneer je kiest voor gunstige vliegtijden heb je nog de gehele middag om de stad te ontdekken omdat het in New York 6 uur vroeger is.

Maak een fietstocht door het bekendste park van de stad; Central Park, Shop till you drop in Manhattan, bezoek het Empire State Building of geniet van een musical. Vanuit het Top of the Rock Observation Deck heb je een spectaculair uitzicht over de hele stad. Het 9/11 Memorial en Museum is indrukwekkend en hierbij sta je stil bij de gebeurtenis van 11 september.

Je wilt iets bijzonders; wat dacht je van een helikoptervlucht over de stad? Of een basketbal / honkbal wedstrijd meemaken?  New York biedt het allemaal!


Wil jij meer informatie over een reis naar New York? Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-7440850 of stuur een mail naar info@reisburodewit.nl.

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Nicky Coppens

Hallo, mijn naam is Nicky Coppens.

In 2009 ben ik begonnen als stagiaire bij Reisburo de Wit in Gemert. Tijdens mijn opleiding toerisme en recreatie en tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Mijn tweede stage heb ik gedaan bij Best of Travel, de maatwerkreizen afdeling van Reisburo de Wit. Tijdens mijn stages heb ik beide kanten van Reisburo de Wit mogen ontdekken.

Ik ben nu werkzaam op ons Travelcenter in Veghel. Ik heb zelf al een aantal mooie landen mogen bezoeken en ik vertel u er graag alles over. Zo kan ik u van alles over de Canarische en de Griekse eilanden vertellen, maar ook over andere zonbestemmingen en over stedenreizen.

Ik heb ook al een aantal mooie verre bestemmingen mogen ontdekken zoals Cuba, Curaçao, Bali, de Dominicaanse Republiek, Maleisië en Mexico. Ook heb ik al een aantal mooie cruises mogen maken waar ik u over kan vertellen!

De mogelijkheden voor een perfecte vakantie zijn nog lang niet op, dus kom gerust eens langs op een van onze reisburo’s. Mijn collega’s en ik helpen u graag met het zoeken naar de juiste bestemming!