Reisverslag Peggy en Lieke: beleef een droomvakantie in Club Med Pragelato Vialattea

image

Wij zijn op studiereis geweest naar Club Med Pragelato Vialettea. Het Clubdorp Pragelato Vialattea is bijna het gehele jaar open! In de zomer voor de mooiste zomervakanties in de bergen en in de winter voor de heerlijkste wintersportvakanties.

Je verblijft beide seizoenen in de typische huisjes in chaletstijl. Pragelato leent zich perfect voor een heerlijke familievakantie vanwege de kinderfaciliteiten voor kinderen van 2 tot en met 17 jaar . Jouw vakantie in Pragelato is een culinaire droom door de beroemde Italiaanse keuken die je in drie verschillende restaurants kan beleven. De Club Med Spa by PAYOT is zowel in de zomer als in de winter een aangename plek om te ontspannen na een dag vol leuke activiteiten. Voor de Nederlandse wintersportliefhebber is er goed nieuws! Komend winterseizoen zijn er voor de kinderen van 4 tot en met 11 jaar Nederlands sprekende G.O®’s aanwezig die jouw kinderen begeleiden tijdens de skilessen.

Wij mochten voor een paar dagen deze droom ervaren. We hebben dan ook genoten van de sneeuw, de mooie pistes, het heerlijke eten en de nette kamers in de romantische chalets. Maar het vriendelijke ontvangst, daar begint de prettige ervaring van ClubMed. De Go’s zullen er alles aan doen om het verblijf prettig te maken voor de volwassenen, maar ook zeker voor de kinderen. Wat we zeker hebben ervaren is het gemak, dat alles voor je geregeld is. Van de skipas tot de skilessen en de skihuur.

Vanuit het clubdorp met de gondel naar het begin van de prachtige pistes. Het gebied is meer dan 400 km groot. Ook op de piste kan je zelfs gebruik maken van de restaurants waar ClubMed bij is aangesloten. En aan het einde van de dag skie je naar het dal waar de warme Chocolademelk en Glühwein op je wacht. Na het eventuele SPA bezoek kan jij jezelf klaar maken voor het diner. En hier zal het jou werkelijk aan niets ontbreken. In één woord: heerlijk! Maar ook het ontbijt, de start van een sportieve dag, is overheerlijk met allemaal verse producten.

Wij Lieke en Peggy kunnen Clubmed dan ook echt aanraden!

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Peggy Pluk

Ik ben Peggy Pluk - van der Loop woonachtig in Zeeland en werk sinds januari 2006 bij Krooder Reizen.

Ik heb een toeristische opleiding (MTRO) gedaan waarbij ik 6 maanden stage gelopen heb in Spanje, omgeving Barcelona. Mijn eindstage was bij een ander reisburo waar ik daarna ook nog 2 jaar heb gewerkt. Dus volop ervaring.

Door deze ervaring weet ik de leukste plekjes te vinden voor uw vakantie. Of het nu gaat om een zomervakantie, wintersport, stedentrip, luxe vakantie, cruisevakantie of verre reis. Ik kan u helpen en adviseren bij het boeken van uw reis.

Door de jaren heen heb ik al veel mogen zien en beleven. Van feestvakanties op Mallorca, Ibiza en Kreta tot een campingvakantie in Kroatië en Italië. Van een knus appartement in Griekenland tot all-inclusive in Turkije. Van een cruise tot rondreizen in Amerika, Afrika, Thailand, Cuba en Mexico. Oftewel van genoeg markten thuis. We blijven reizen dus het rijtje bestemmingen wordt steeds langer.