Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Boek in januari jouw vakantie en ontvang een cadeaubon van Brasserie ’t Oude Raadhuis! « Reisburo de Wit

Boek in januari jouw vakantie en ontvang een cadeaubon van Brasserie ’t Oude Raadhuis!

image

Reisburo de Wit in Heesch heeft in januari een prachtige actie. Zij geven een leuke korting op een heerlijk diner bij Brasserie ’t Oude Raadhuis. Boek in januari jouw vakantie en ontvang een cadeaubon t.w.v. €30,- van Brasserie ’t Oude Raadhuis! *

 

 

 

Het nieuwe jaar beginnen met het boeken van een heerlijke vakantie en genieten van een leuke actie? Onze reisadviseurs op het reisburo in Heesch helpen je graag bij het vinden van een mooie bestemming. Bij een minimale besteding van € 500,- per persoon krijg je een cadeaubon ter waarde van € 30,- die je kunt inwisselen bij Brasserie ’t Oude Raadhuis.

Via deze link http://www.reisburodewit.nl/afspraak/ kan je een afspraak met hen inplannen op de door jou gewenste datum. Op basis van de informatie die jij ingeeft kunnen wij bekijken welke reisadviseur jou kan voorzien van een passend reisadvies. Wij zijn van mening dat het leuk is om een reisadviseur te spreken die ook op de desbetreffende bestemming is geweest die jou enthousiast kan maken en leuke tips zal geven.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak het reisburo binnen te lopen voor het boeken van een vakantie. Wij heten iedereen van harte welkom op het reisburo in Heesch!

Flyer Brasserie 't oude Raadhuis voorkant groot formaat voor website2

 

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar