Boek in januari jouw vakantie en ontvang een cadeaubon van Brasserie ’t Oude Raadhuis!

image

Reisburo de Wit in Heesch heeft in januari een prachtige actie. Zij geven een leuke korting op een heerlijk diner bij Brasserie ’t Oude Raadhuis. Boek in januari jouw vakantie en ontvang een cadeaubon t.w.v. €30,- van Brasserie ’t Oude Raadhuis! *

 

 

 

Het nieuwe jaar beginnen met het boeken van een heerlijke vakantie en genieten van een leuke actie? Onze reisadviseurs op het reisburo in Heesch helpen je graag bij het vinden van een mooie bestemming. Bij een minimale besteding van € 500,- per persoon krijg je een cadeaubon ter waarde van € 30,- die je kunt inwisselen bij Brasserie ’t Oude Raadhuis.

Via deze link http://www.reisburodewit.nl/afspraak/ kan je een afspraak met hen inplannen op de door jou gewenste datum. Op basis van de informatie die jij ingeeft kunnen wij bekijken welke reisadviseur jou kan voorzien van een passend reisadvies. Wij zijn van mening dat het leuk is om een reisadviseur te spreken die ook op de desbetreffende bestemming is geweest die jou enthousiast kan maken en leuke tips zal geven.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder afspraak het reisburo binnen te lopen voor het boeken van een vakantie. Wij heten iedereen van harte welkom op het reisburo in Heesch!

Flyer Brasserie 't oude Raadhuis voorkant groot formaat voor website2

 

Delen:
Uw reisadviseur
Avatar Michal van Bavel

Mijn naam is Michal van Bavel. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien en reizen is mijn lust en mijn leven: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!


De meeste continenten zijn mij niet vreemd. Azië, Noord Amerika, Midden Amerika, Caribean, alle Europese strand bestemmingen en Afrika zijn continenten waar ik veel gereisd heb!

Op zoek naar oerang oetangs op Sumatra, hiken over de Chinese muur, luieren in een luxe hotel op een idyllisch eiland in Maleisië, fietsen door Vietnam, Azië heeft zo veel te bieden en ik help u graag met het zoeken van de juiste reis!

Road trips door Amerika? De Amerikaanse natuurparken hebben mij verwonderd! Lekker luxe cruisen, ik help u zoeken in het grote aanbod de juiste cruise te vinden!

Eiland hoppen Griekenland, maakt niet uit welk eiland, de sfeer van de eilandjes is geweldig! Lekker in de avond eten bij de lokale griek, wie wil dat nu niet!

De Caribean zit vol met luxe strand bestemming, heerlijke hotels met paradijslijk witte stranden, laat mij u helpen uw juiste hotel en bestemming te vinden!


Of het nu gaat om een strandvakantie of een luxe reis, een rondreis of een stedentrip, niets is mij vreemd en ik weet altijd de leuke reizen te vinden voor u!


Ik heb een speciale reisliefde voor het Afrikaanse continent, met name Zuidelijk en Oost Afrika. Op safari gaan is een bijzondere belevenis. De dieren maken de safari zo speciaal. Het brullen van een leeuw terwijl je ligt te slapen is voor mij het ultieme safari gevoel. Ik heb zelf veel in luxe camps  in Afrika geslapen, maar ook wild kamperen in de bush met simpele faciliteiten is erg leuk! Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia  zijn mijn favoriete bestemmingen! Van een luxe lodge safari, wild kamperen in de bush of een rangercursus in Botswana, ik kan uw ultieme safari ervaring voor u regelen!


Uw droomvakantie is mijn werk, in elk budget!