Peggy Pluk

Reistip Peggy: Macedonië is een aantrekkelijke vakantiebestemming

Beste reisliefhebbers, graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Peggy en werkzaam bij Krooder Reizen in Uden. Krooder Reizen is onderdeel van Reisburo de Wit. Ik ben op vakantie geweest naar Macedonië  en graag vertel ik aan jou mijn bevindingen.       Natuur Macedonië kenmerkt zich door de prachtige natuur. Er zijn schitterende meren en grote bossen. Daarnaast is het meer, Orid, prachtig–

[ Lees meer ]

Tip van de maand: viva la Mexico!

Een bestemming die bij velen nog op het verlanglijstje staat is Mexico. Land van mysterieuze Maya’s en Azteken,  tropische regenwouden, parelwitte stranden en natuurlijk de lokale drank tequila!   Wie het schiereiland Yucatan bezoekt zal verliefd worden op de fantastische sfeer en de vriendelijke bevolking. Dit gedeelte van Mexico leent zich uitstekend voor zowel rondreizen als strandvakanties. Bezoek koloniale steden en rijd door prachtige landschappen met uw eigen–

[ Lees meer ]
totaal: 2 | huidige selectie: 1 - 2
Uw reisadviseur
Avatar Peggy Pluk

Ik ben Peggy Pluk - van der Loop woonachtig in Zeeland en werk sinds januari 2006 bij Krooder Reizen.

Ik heb een toeristische opleiding (MTRO) gedaan waarbij ik 6 maanden stage gelopen heb in Spanje, omgeving Barcelona. Mijn eindstage was bij een ander reisburo waar ik daarna ook nog 2 jaar heb gewerkt. Dus volop ervaring.

Door deze ervaring weet ik de leukste plekjes te vinden voor uw vakantie. Of het nu gaat om een zomervakantie, wintersport, stedentrip, luxe vakantie, cruisevakantie of verre reis. Ik kan u helpen en adviseren bij het boeken van uw reis.

Door de jaren heen heb ik al veel mogen zien en beleven. Van feestvakanties op Mallorca, Ibiza en Kreta tot een campingvakantie in Kroatië en Italië. Van een knus appartement in Griekenland tot all-inclusive in Turkije. Van een cruise tot rondreizen in Amerika, Afrika, Thailand, Cuba en Mexico. Oftewel van genoeg markten thuis. We blijven reizen dus het rijtje bestemmingen wordt steeds langer.
Navigate archive

2016

2015