Reisverslag Annelies: Malta is een eiland voor alle levensgenieters

image

Mijn naam is Annelies van Nuland en ik ben al een aantal jaren werkzaam bij Reisburo de Wit in Veghel. Ik heb in die tijd ook al een aantal studiereizen mogen maken, zodat ik klanten nog beter kan adviseren over de verschillende bestemmingen. Deze keer had ik het geluk dat ik naar Malta mocht en ik vertel jullie graag wat de hoogtepunten waren.

Malta is een eiland voor levensgenieters. Naast de heerlijke zon en het kristal heldere water heeft Malta ook een rijke geschiedenis met prachtige gebouwen. Vergeet ook niet om de prachtige hoofdstad Valletta te bezoeken, want deze stad staat niet voor niets op de UNESCO erfgoed lijst. Ook de oude hoofdstad Mdina en de Citadel staan op deze lijst en zijn mede hierdoor zeker een bezoek waard!

“Op het hele eiland van Malta heerst een warme, gezellige sfeer en het eiland heeft een bruisend uitgaansleven.”

Op het hele eiland van Malta heerst een warme, gezellige sfeer en het eiland heeft een bruisend uitgaansleven. Daarnaast hoeft u maar een klein stukje met de ferry om op het zustereiland Gozo te komen. Gozo heeft naast zijn mooie dorpjes en gebouwen ook een overweldigende groene natuur. Al met al een heerlijke mix van cultuur en natuur.

Gelukkig kent Malta zeven zomermaanden waardoor u vaak kans hebt op een lekker warm zonnetje. Zelfs tijdens ons bezoek in november troffen wij heerlijk weer! Dit betekent dat het op het eiland ook nog heerlijk vertoeven is in het voor- en najaar. Malta is daarom een ideale bestemming voor een zonnige stedentrip. Daarnaast is het voor jongeren erg leuk om een stapvakantie te beleven in St. Julians. Als laatste is de combinatie van Malta en Gozo ook een echte aanrader voor de vakantieliefhebbers!

“Malta is daarom een ideale bestemming voor een zonnige stedentrip!”

Ik ben heel blij dat ik deze studiereis heb mogen maken en de eilanden Malta en Gozo heb mogen bezoeken. Heeft u zelf interesse om naar Malta te gaan, maar wilt u graag nog wat tips over dit eiland? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 7440850. Ik en mijn collega’s helpen u graag!

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar