Reisverslag Miriam: heerlijk ontspannen op Kaapverdië

image

Beste lezers, wat leuk dat jullie mijn verslag over Kaapverdië komen lezen. Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Miriam van Loosbroek en sinds augustus werkzaam bij Travelcenter de Wit. In de eerste week van december heb ik genoten van een heerlijke relaxte vakantie in Kaapverdië. Wij verbleven in het Melia Dunas Resort*****. En wij hadden het niet beter kunnen treffen!

Het All Inclusive Resort is voorzien van vele faciliteiten en geschikt voor alle doelgroepen. Dit houdt in dat het resort ook echt onderscheid maakt tussen de verschillende doelgroepen, wat ik zelf als erg prettig heb ervaren. Als je met je partner op vakantie gaat kom je geen gezinnen met kinderen tegen en vice versa. Zo kan iedere doelgroep op zijn eigen manier van zijn/haar vakantie genieten.

‘Houd je meer van het strand? Dan kan je vanaf het resort naar het bijbehorende strand lopen.’

Daarnaast heeft het resort verschillende faciliteiten zoals een fitnessruimte en spa. Vind je het leuker om een stad te bezoeken? Dan kan je de gratis shuttle naar Santa Maria pakken. Of je samen met de kinderen op vakantie? Ook dat is geen probleem, want voor hen is er een grote diversiteit aan animatie.

Uiteraard zijn er bij het resort vele zwembaden waar je lekker kunt afkoelen en waar de kinderen ook heerlijk in kunnen spelen. Houd je meer van het strand? Dan kan je vanaf het resort naar het bijbehorende strand lopen. Hier kan je genieten van de zee en de prachtige witte zandstranden.

‘Wij hadden het niet beter kunnen treffen!’

Zoals gezegd was dit voor ons vooral een relaxte vakantie, dus wij hebben iedere avond genoten van een hapje en een drankje. Onze voorkeur ging uit naar de a-la-carte restaurants waar we iedere avond hebben genoten van een heerlijke maaltijd. Vlakbij het resort zit ook een Beachclub waar je kunt genieten van een lekkere cocktail en een prachtige zonsondergang. En ’s avonds sliepen we in een mooie ruime kamer die van alle faliciteiten was voorzien.

Dus ben jij ook toe aan wat ontspanning en wil je graag naar de zon? Dan zou ik je aanraden om eens naar Kaapverdië te gaan, want het is echt heerlijk bijkomen op dit geweldige resort! Uiteraard helpen wij je graag bij het boeken van deze reis. Je kunt hiervoor bellen naar 085 – 7440850 of neem een kijkje op onze website.

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar