Net terug van weggeweest

image

Michal van Bavel is net terug van een zeer indrukwekkende rondreis Israël. Niet alleen als u gelovig bent is deze bestemming interessant. Jerusalem is net een openlucht museum. De oude ommuurde binnenstad is alleen te voet te bereiken.

 

Een wandeltocht door Jerusalem brengt u bij de Klaagmuur, een van de belangrijkste Joodse historische plaatsen.

Maar ook wandelen over de Via Dolorosa, de kruisweg van Jezus is bijzonder. Eindigend bij de indrukwekkende grafkerk waar Jezus gekruisigd zou zijn.

Bezoek ook Bethlehem, en waan je zelf in het Kerstverhaal door te rijden langs de heuvels waar de herdertjes bij nachte lagen en bezoek de geboortegrot van Jezus.

Een uitstapje naar de Dode Zee is ook een must als u in Israël bent. Drijven in de zoute zee is een hele bijzondere ervaring!

Indrukwekkend en tranen trekkend is een bezoek aan Yad Vashem, het Holocaust museum in Israël.  Hier wordt de verschrikkelijke holocaust verteld van A tot Z. Een bijzonder indrukwekkend museum!

Genoeg van alle cultuur? Duik dan in het nachtleven van Tel Aviv. Wist u dat het een echte hippe stad is? Met geweldige clubs, winkelcentra en vol met barretjes en restaurantjes.

Ook het strandleven bevind zich direct in de stad compleet met een fantastische boulevard!

Breng ook een bezoek aan Jaffa, het oude centrum van de stad!

Veel mensen vinden het spannend om naar Israël te gaan, naar mijn mening met de nodige voorzichtigheid in acht genomen, onnodig!

Israël, perfect voor een stedentrip Tel Aviv met strand in combinatie met cultuur in Jerusalem! Met een heerlijk klimaat!

Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Michal van Bavel

Mijn naam is Michal van Bavel. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien en reizen is mijn lust en mijn leven: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!


De meeste continenten zijn mij niet vreemd. Azië, Noord Amerika, Midden Amerika, Caribean, alle Europese strand bestemmingen en Afrika zijn continenten waar ik veel gereisd heb!

Op zoek naar oerang oetangs op Sumatra, hiken over de Chinese muur, luieren in een luxe hotel op een idyllisch eiland in Maleisië, fietsen door Vietnam, Azië heeft zo veel te bieden en ik help u graag met het zoeken van de juiste reis!

Road trips door Amerika? De Amerikaanse natuurparken hebben mij verwonderd! Lekker luxe cruisen, ik help u zoeken in het grote aanbod de juiste cruise te vinden!

Eiland hoppen Griekenland, maakt niet uit welk eiland, de sfeer van de eilandjes is geweldig! Lekker in de avond eten bij de lokale griek, wie wil dat nu niet!

De Caribean zit vol met luxe strand bestemming, heerlijke hotels met paradijslijk witte stranden, laat mij u helpen uw juiste hotel en bestemming te vinden!


Of het nu gaat om een strandvakantie of een luxe reis, een rondreis of een stedentrip, niets is mij vreemd en ik weet altijd de leuke reizen te vinden voor u!


Ik heb een speciale reisliefde voor het Afrikaanse continent, met name Zuidelijk en Oost Afrika. Op safari gaan is een bijzondere belevenis. De dieren maken de safari zo speciaal. Het brullen van een leeuw terwijl je ligt te slapen is voor mij het ultieme safari gevoel. Ik heb zelf veel in luxe camps  in Afrika geslapen, maar ook wild kamperen in de bush met simpele faciliteiten is erg leuk! Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia  zijn mijn favoriete bestemmingen! Van een luxe lodge safari, wild kamperen in de bush of een rangercursus in Botswana, ik kan uw ultieme safari ervaring voor u regelen!


Uw droomvakantie is mijn werk, in elk budget!