Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Reisverslag Michal: ik ben weer terug van een geweldige vakantie in Zuid-Afrika « Reisburo de Wit

Reisverslag Michal: ik ben weer terug van een geweldige vakantie in Zuid-Afrika

image
Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Michal en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Heesch. Ik ben weer terug van een reis door Zuid-Afrika en wil graag mijn reiservaringen met u delen. 

 

“In al mijn reizen spelen safari’s een hele belangrijke rol.”

Enkele weken geleden ben ik voor de derde keer afgereisd naar Zuid-Afrika.  Ik probeer altijd te kiezen voor bijzondere safari ervaringen. Vraag mij gerust eens om advies. Ik vind het namelijk geweldig om iedereen te vertellen over mijn vakantieherinneringen. U bent dan ook van harte welkom bij Reisburo de Wit in Heesch.

Deze keer heb ik gekozen om een week op safari te gaan in wat kleinere-, exclusievere camps in Sabi Sands, een private game reserve dat grenst aan het beroemde Kruger Park met een open verbinding. Het voordeel van een verblijf in een kleinschalige lodge is dat deze camps meestal midden in de bush liggen zonder omheining. De dieren komen dus ook in en om the camp. Ook komt u maar weinig andere toeristen tegen en gaat u met kleine groepjes op safari! De meest fantastische safari ervaringen die u zich maar voor kunt stellen!

Daarna heb ik mijn reis vervolgd per vliegtuig naar Kaapstad. Kaapstad is persoonlijk mijn favoriete stad ter wereld! Deze stad kenmerkt zich door de prachtige natuur, leuke stranden, u kunt er heerlijk eten in een sfeervolle ambiance en natuurlijk de Tafelberg als wereldwonder. Kaapstad heeft het allemaal! Zuid-Afrika was ook deze reis weer indrukwekkend mooi en zo toegankelijk om door heen te reizen!

Heeft u interesse in een vakantie naar Zuid-Afrika? Bezoek één van onze reisburo’s of neem telefonisch contact op via 085-7440850. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit prachtige land en stippelen graag een droomvakantie voor u uit.
Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar