Reisverslag Michal: ik ben weer terug van een geweldige vakantie in Zuid-Afrika

image
Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Michal en ik ben werkzaam bij Reisburo de Wit in Heesch. Ik ben weer terug van een reis door Zuid-Afrika en wil graag mijn reiservaringen met u delen. 

 

“In al mijn reizen spelen safari’s een hele belangrijke rol.”

Enkele weken geleden ben ik voor de derde keer afgereisd naar Zuid-Afrika.  Ik probeer altijd te kiezen voor bijzondere safari ervaringen. Vraag mij gerust eens om advies. Ik vind het namelijk geweldig om iedereen te vertellen over mijn vakantieherinneringen. U bent dan ook van harte welkom bij Reisburo de Wit in Heesch.

Deze keer heb ik gekozen om een week op safari te gaan in wat kleinere-, exclusievere camps in Sabi Sands, een private game reserve dat grenst aan het beroemde Kruger Park met een open verbinding. Het voordeel van een verblijf in een kleinschalige lodge is dat deze camps meestal midden in de bush liggen zonder omheining. De dieren komen dus ook in en om the camp. Ook komt u maar weinig andere toeristen tegen en gaat u met kleine groepjes op safari! De meest fantastische safari ervaringen die u zich maar voor kunt stellen!

Daarna heb ik mijn reis vervolgd per vliegtuig naar Kaapstad. Kaapstad is persoonlijk mijn favoriete stad ter wereld! Deze stad kenmerkt zich door de prachtige natuur, leuke stranden, u kunt er heerlijk eten in een sfeervolle ambiance en natuurlijk de Tafelberg als wereldwonder. Kaapstad heeft het allemaal! Zuid-Afrika was ook deze reis weer indrukwekkend mooi en zo toegankelijk om door heen te reizen!

Heeft u interesse in een vakantie naar Zuid-Afrika? Bezoek één van onze reisburo’s of neem telefonisch contact op via 085-7440850. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van dit prachtige land en stippelen graag een droomvakantie voor u uit.
Delen:
Image gallery
Uw reisadviseur
Avatar Michal van Bavel

Mijn naam is Michal van Bavel. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. Ik heb al veel van de wereld kunnen zien en reizen is mijn lust en mijn leven: Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt!


De meeste continenten zijn mij niet vreemd. Azië, Noord Amerika, Midden Amerika, Caribean, alle Europese strand bestemmingen en Afrika zijn continenten waar ik veel gereisd heb!

Op zoek naar oerang oetangs op Sumatra, hiken over de Chinese muur, luieren in een luxe hotel op een idyllisch eiland in Maleisië, fietsen door Vietnam, Azië heeft zo veel te bieden en ik help u graag met het zoeken van de juiste reis!

Road trips door Amerika? De Amerikaanse natuurparken hebben mij verwonderd! Lekker luxe cruisen, ik help u zoeken in het grote aanbod de juiste cruise te vinden!

Eiland hoppen Griekenland, maakt niet uit welk eiland, de sfeer van de eilandjes is geweldig! Lekker in de avond eten bij de lokale griek, wie wil dat nu niet!

De Caribean zit vol met luxe strand bestemming, heerlijke hotels met paradijslijk witte stranden, laat mij u helpen uw juiste hotel en bestemming te vinden!


Of het nu gaat om een strandvakantie of een luxe reis, een rondreis of een stedentrip, niets is mij vreemd en ik weet altijd de leuke reizen te vinden voor u!


Ik heb een speciale reisliefde voor het Afrikaanse continent, met name Zuidelijk en Oost Afrika. Op safari gaan is een bijzondere belevenis. De dieren maken de safari zo speciaal. Het brullen van een leeuw terwijl je ligt te slapen is voor mij het ultieme safari gevoel. Ik heb zelf veel in luxe camps  in Afrika geslapen, maar ook wild kamperen in de bush met simpele faciliteiten is erg leuk! Zambia, Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia  zijn mijn favoriete bestemmingen! Van een luxe lodge safari, wild kamperen in de bush of een rangercursus in Botswana, ik kan uw ultieme safari ervaring voor u regelen!


Uw droomvakantie is mijn werk, in elk budget!