Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Roxanne van Iersel « Reisburo de Wit

Roxanne van Iersel

Reisverslag Roxanne: Argentinië een land vol afwisselingen

Mijn naam is Roxanne van Iersel en ik ben sinds een jaar werkzaam bij Reisburo de Wit. Afgelopen oktober ben ik samen met mijn vriend naar Argentinië geweest. Wij vonden het echt een geweldig land! Ik vertel jullie dan ook graag hoe we dit land hebben beleefd en wat wij hebben meegemaakt.   Tijdens onze reis door Argentinië hebben wij meerdere plekken bezocht. We zijn–

[ Lees meer ]

Reisverslag Roxanne: Ilha Grande een paradijselijk eiland

Beste reisliefhebbers, mijn naam is Roxanne van Iersel en ik werk bij Reisburo de Wit in Rosmalen. Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan het prachtige eiland Ilha Grande. Voor de meeste mensen geen bekende plaats, maar zeker de moeite waard voor een bezoek. Dit eiland ligt op zo’n 150km afstand van Rio de Janeiro in Brazilië en heeft u als reiziger genoeg te bieden.–

[ Lees meer ]

Lanzarote een indrukwekkend mooi eiland

Lanzarote is als één van de Canarische Eilanden misschien wel de meest bijzondere! Het indrukwekkende landschap van het eiland valt vooral op door het maanlandschap met z’n vulkanische valleien. Daarnaast biedt het voor de strandliefhebbers voldoende keuzes om heerlijk te genieten van prachtige zandstranden.   Ons advies is om per huurauto in uw eigen tempo en met uw eigen vrijheid het eiland te ontdekken. Al–

[ Lees meer ]

Weer en klimaat

Doordat het land erg groot is, heeft het ook te maken verschillende klimaten. Het is moeilijk aan te geven wat de beste reistijd is. Als eerste zijn de seizoenen tegenovergesteld als hier in Nederland omdat het gelegen is op het zuidelijk halfrond.

[ Lees meer ]

Vakantiebestemmingen

Buenos Aires:
De hoofdstad van Argentinië en toegangspoort tot dit prachtige land is de meeste Europese stad van Zuid-Amerika. Het wordt ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ genoemd. Dit komt vooral door de charme, vertier, musea, brede straten en de terrassen. Deze enorme stad is de thuishaven van ca. 30 % van de Argentijnse bevolking en is opgedeeld in diverse wijken die elk hun eigen bijzondere kenmerken hebben.

[ Lees meer ]

Algemeen

Argentinië is het op één na grootste land van het continent Zuid-Amerika. Een rondreis is uitermate geschikt om kennis te maken met dit land dat zich vooral kenmerkt door de bruisende stad van de Tango: Buenos Aires en de prachtige natuur met veel contrasten in verschillende landschappen. Van de immense vlaktes in het oosten en het imposante Andes gebergte in het westen tot de watervallen van Iguazú en het ruige Patagonië.

[ Lees meer ]
totaal: 6 | huidige selectie: 1 - 6
Uw reisadviseur
Avatar Roxanne van Iersel

Mijn naam is Roxanne van Iersel en sinds januari 2015 werk ik met veel plezier bij Reisburo de Wit.

Tijdens vakanties heb ik onder andere Frankrijk, Italië, Griekenland, Portugal en Spanje bezocht.

Samen met mijn vriend heb ik nog wat mooie bestemmingen buiten Europa aan dit lijstje toegevoegd zoals Vietnam, Cambodja en een stukje Thailand. Eind 2013 hebben we een reis gemaakt naar Costa Rica en Nicaragua en dit gecombineerd met een bezoek aan New York, ook een aanrader!

Daarna een geweldige reis naar Argentinië en een stukje Brazilië, als afsluiter de Iguazu watervallen en Rio de Janeiro.

Samen met mijn ouders, zusje en haar vriend hebben we een rondreis gemaakt door Zuid-Afrika, één van mijn favoriete landen.

In de sneeuw van het ijskoude Lapland ging mijn vriend op zijn knieën, en als huwelijksreis hebben we een rondje door Oost-Canada/Amerika gemaakt met de camper en daarna de mooie strandjes van Curaçao ontdekt.

Ik ben dankbaar voor deze mooie reisherinneringen en wil mijn ervaringen dan ook graag met u delen.

Graag tot ziens bij een van onze vestigingen, samen met mijn collega’s stel ik graag uw droomvakantie samen!
Navigate archive

2016

2015

2009