Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Scarlett Cuperus « Reisburo de Wit

Scarlett Cuperus

Uw reisadviseur
Avatar Scarlett Cuperus

Mijn naam is Scarlett Cuperus, ik ben 25 jaar oud en woon in Den Bosch. Sinds begin juli ben ik werkzaam als reisadviseur bij Travelcenter de Wit.

Tijdens mijn studie en stage heb ik veel kennis mogen maken met de wereld van toerisme. Dit inspireerde mij om in de reiswereld te gaan werken. Door mijn verschillende ervaring in diverse sectoren zoals entertainment, tour begeleider en hostess wil ik jullie graag meenemen in mijn ervaringen.

Ook heb ik vele bijzondere verre bestemmingen mogen bezoeken zoals, Thailand, Costa rica, Panama, Nicaragua, India en Nepal. Een stedentrip blijft ook altijd nog een leuke en bijzondere manier om een hoofdstad te verkennen, omdat je via deze manier meer van de stad ziet en leert kennen. Zo ben ik in Londen, Milaan, Antwerpen en Berlijn geweest. Daarnaast heb ik ook vele zonbestemmingen mogen bezoeken zoals, Turkije, Frankrijk, Italië, Spanje, Egypte, en Gambia. Deze reizen hebben mij geïnspireerd en getriggerd om meer van de wereld te willen zien en te ontdekken.

Tijdens mijn studie heb ik ook twee keer voor langere periode in het buitenland gewoond. Mijn Entertainment stage in Mallorca waar ik van het noorden tot aan het zuiden van Mallorca heb gewerkt. Mijn afstudeerstage heb ik voltooid bij een excursie bedrijf in Curaçao, waar ik met vol trots op terug kijk.

 
Navigate archive