Goed nieuws!

Net als onze reisburo's hebben we ook onze website een moderne uistraling gegeven.

Je kunt zelf kiezen welke website je graag wilt bezoeken:

Oude website Nieuwe website →
TIP: op onze nieuwe website kan je ook makkelijk zoeken en boeken in ons aanbod van zonvakanties.
Vakantiebestemmingen « Reisburo de Wit
Reisburo de Wit > Toeristische informatie > Afrika > Comoren > Vakantiebestemmingen

Vakantiebestemmingen

image

Grand Comore
Grand Comore is het grootste eiland van de Comoren. Wanneer u een bezoek aan dit eiland gaat brengen, moet u zeker bij de Karthala vulkaan zijn langs geweest! Ook vindt u op het eiland een stukje regenwoud, wat u zeer goed kunt bekijken van de Karthala vulkaan.
Moroni is gelegen aan de westkust van het eiland Grand Comore. De medina is een oud Arabisch stadskwartier. Dit is zeer indrukwekkend en kunt u deze het beste te voet bezoeken. U komt door smalle straatjes met winkeltjes en eeuwenoude woningen. Er heerst een leuke en gezellige sfeer. Daarnaast is er elke week een grote markt. Wanneer u de Vendredi-moskee bezoekt dan heeft u ook een schitterend uitzicht over de stad. Wilt u een dagje vissen? Dan kunt u in de sfeervolle haven een galawa huren voor een heerlijk vistripje.

Mohéli
Mohéli is een minder ontwikkeld eiland. Wanneer u erg houdt van rust dan is dit eiland echt iets voor u. U kunt er prachtige wandelingen maken. De kleinere eilanden voor de kust zijn beschermd gebied, maar u kunt er uitstekend snorkelen en duiken.

Anjouan
Anjouan is een zeer dichtbevolkt maar exotisch eiland. U komt er de mooiste bloemen tegen en groene berghellingen. Er zijn leuke wandelroutes langs kleine dorpjes. Ook kunt u de onderwaterwereld bewonderen tijdens het duiken, snorkelen en vissen.

Mutsamudu is een oude Arabische stad op Anjouan. U ziet er uit de 17e eeuw gebouwde huizen met handgemaakte houten deuren, trapjes en steegjes. Vanuit de stad kunt u een wandeling maken naar de Zialaharoussi waterval. Dit is prachtig om te zien. Aan de oostkant van het eiland vindt u prachtige stranden waar u zich heerlijk kunt amuseren.

Delen:
Uw reisadviseur
Marketing de Wit Hier volgt binnenkort de korte biografie van onze nieuwe medewerkster.